DÅLIGT JAG VET

Nu säger jagb godnatt till er och hoppas att Jossan vill uppdatera mer imorgon. Kramar Sofie!

lista igen :d

Kör samma Lista som Sofie då :d
Har du hittat den rätta killen? Tror de.
Har du en kille just nu? Nej
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? Ja.
Kyssa dig på munnen? Ja
Kyssa dig på kinden? Ja
Gillar du någon? Tror det.
Har du vart tillsammans med någon för inte så längesedan? Har inte haft någon sen i Femman
Vem var du tillsammans med senast? - Gustaf
Vad heter personen du gillar? Privat.
Går du i skolan? - Ja
Har du någon gång skolkat? Noupie, *duktig flicka*
Har du varit i skolan idag? Ohyea
Vem ringde du senast? Elli Hedbeck
Vem ringde dig senast? Kom inte ihåg ;)
Vem sms:a till dig senast? - Axel
Vem sms:a du till senast? - Axel
Är du hungrig just nu? Japp.. ska ner o käka nu !!
Vad är klockan nu? 20:37
Vlka sidor äru inne nu på internet?: Facebook & bloggen

Mmmmm

Blev inge ut och jogga eller gå idag. Har grymt ont i mitt knä och sen fick jag inte för pappa. :( Men imorgon ska ju klassen in till stan och stadsvandra så då får jag ju röra på mig. Har med mig lite matsäck och det fick bli pastasallad, festis och lite äpplen. Frida och jag ska gå så hon har också med sig sallad och jag tror hon skulle köpa jordgubbar. Hoppas! Det är super gott och vet ni en sak? Jordgubbar gör tänderna vitare. Otrloigt va? Två flugor i en smäll. ;) Sofie
1145586-8-1306772634199_large

Lista av Sofie

Har du hittat den rätta killen? Nej
Har du en kille just nu? Nej
Om du har/hade, skulle du tillåta honom ta på dig? Ja
Kyssa dig på munnen? Ja
Kyssa dig på kinden? Ja
Gillar du någon? Kanske de..
Har du vart tillsammans med någon för inte så längesedan? Nej, varit singel i 2 år nu tror jag.
Vem var du tillsammans med senast? - Felix
Vad heter personen du gillar? Det kan ni klura på tycker jag.
Går du i skolan? - Ja
Har du någon gång skolkat? Nej
Har du varit i skolan idag? Yes
Vem ringde du senast? Erik
Vem ringde dig senast? Mamma
Vem sms:a till dig senast? - Amanda
Vem sms:a du till senast? - Amanda
Är du hungrig just nu? Nej åt nyss middag
Vad är klockan nu? 20.11
Vlka sidor äru inne nu på internet?: Facebook & bloggen

Say jambo jambo

Sofie

Drar till ip! :)

Nu drar jag till ip och ska köra fys med Hellen ohc gå runt planen. Känskadade får köraegen träning. Kankse kör liet målvaksträning på Jossan också. Som igår. Hihih! Ses ikväll. Kram!

Sista riktiga skoldagen!!


Yeah!!

Godmorgon!
Idag är det ju träning som gäller. Ska dock inte köra fotboll men ska köra fys och gå runt planen med Hellab. Bättre än inget. Right? Sen ikväll tror jag att ajg drar ut och går/joggar. Beror på hur ont mitt knä gör men ut ska jag. Nu jäklar ska jag öva upp det! Stod på ett ben igår också och öva upp balansen i det. Detgick faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Onödig information om mitt knä. Rooooligt! NU: Plttången och sminket väntar så.. Tjadå!
Tumblr_llqxe0cxtt1qzbcqko1_500_large

Frågestund!

Yees nu äre frågestund :) den kommer avslutas på Onsdag klockan 20:00 så fråga exakt vad ni vill. Föör privata frågor kommer vi inte ta med och alla som frågar något får en länkning. bra deal va ? så fråga på nu så kanske vi svarar på just din fråga ! Men innan ni börjar kommentarerna så skriver ni VEM frågorna är till, tillexempel om ni vill fråga mig någonting så skriver ni, frågorna är till Jossan.. eller om det är till sofie så skriver ni : Frågorna är till sofie. Hoppas ni fattar? här kommer iallafall reglerna:
Skriv vem ni vill kommentera till
♦ För personliga frågor tar vi bort.
♦ Lycka till hörrni  :)

// Jossan och Sofie.

California Kingbed

godmorgon sweties.

Sovit helt okej inatt, drömde lite saker men men drömmar är drömmar. smsade med finaste innan jag la mig så somnade med ett leende på läpparna :) Idag slutar jag klockan 12. och då drar jag hem o byter om och sen drar jag till IP och är där tidigare med elli johanna linn jessica och nåra :) Ville bara updatera lite så ni vet vad som händer. men ska platta håret nu:)
puss


Jossan is in tha house..

Men tjo bre lixom:)
Haha sitter o lyssnar på music och messar med bästaste.. hmm undrar vem ? ;) haha.. Iallafall... ska gå o sova nu men imorgon kommer updateringen bli bättre hoppas jag :) Kanske hinner med ett videoinlägg imorgon bitti innan jag drar. jajja vi hörs imorgon . PUSS älskade bloggläsare !!

- Sofie

Nu ska jag borsta tänderna, träna lite, läsa och sen ska jag sova. :) Godnatt!

Vill du ligga med mig då?

Hade bara dom här tre bilderna från ip. Sorligt nog. Men visst ser det härligt ut på andra bilden?
Sofie

Wohoo.

Hemma från träningen nu. ska duscha o såntdära. hörs sen !!

om sanningen ska fram..

Tjaba! Sitter nu i min säng och käkar jordgubbar med mjölk. Sommarkänsla! Sitter lite halft naken ockås.. Hihih. Linne och trosor. Sugen på att komma? Nej driver, håll tassarna borta. Ska snart kila ner i duschen. ska ha hårinpackning och hela rubbet. Skit länge sen jag hade det. Grymt ska det bli i alla fall! Sofie
Lägger in bilder från ip sen :)

20.00

Nu drar jag och träffar jossan. Vi hörs ikväll. Kommer hem efter 20.00 Puss


måste rusha !!!!!


Whos gonna save the world tonight ?

Kom igen nurå.. fråga lite mer på frågestunden.. är ni fega eller ? :) Haha.. okej. trodde ni ville veta mer om oss men tydligen inte ;) Ska iallafall dra ner till IP om vilken sekund som helst så vi hörs ikväll.
okej !? puss :)
Tagga till låt !!

Tagglåt? - Sofie (hihihih elit)

Give me everything av pitbull
Låten gör en på ett sånt tagghumör så det inte är sant.
Brukar lyssna på den här innan jag sticker iväg på match för att tagga.
Blir inte ni också taggade av den? :)

ville bara säga k bry

HAHAHAHHH seriöst så jävla mobbade. Dör vad fula dom är. Vet man ska inte säga så men allvvar dom är inte normala. Hur kul är det att säga k bry (?) Fatter inte det roliga i de hela, någon som gör det?

Drar mig till skolan nu, hörs i eftermiddag :)

Är snart klar och ska dra till skolan. Har på mig halft ljusa jeans, vitt linne, after tröja och en svart tjocktröja över det. Det kommer komma 2 tidsinställda inläägg under dagen så ni har något att läsa medans vi är i skolan. Snällt va? Jag vet, allt för er. ;)
Nu måste jag dra. Puss /Sofie

Rätt nice va?

Godmorgon snyggingar!
Idag börjar jag halv 10 hur awesome är inte det? Dock slutar jag halv 4.. :( Menmen näst sista vanliga dagen i skolan. Såhär ser mina 2 sista veckor i skolan ut:
v.22
Måndag: vanlig skola
Tisadag: vanlig skola
Onsdag: stadsvandring
Torsdag: ledig
Fredag: ledig

v.23
Måndag: ledig
Tisdag: lådbils rally och städning
Onsdag: ledig
Torsdag: skansen
Fredag: skolavslutning
Ganska nice va? Så det gör faktiskt inget att sluta halv 4 idag. Kramar Sofie

Min vecka framöver

såhär kommer min vecka se ut:

Måndag: Träning
Tisdag: Träning
Onsdag: Tare lugnt
Torsdag: Träning heeela dagen
Fredag: Träning
Lördag: Träffa Elli tror jag :)
Söndag: Hemmaträning :)
Så  kommer min vecka se ut.. mycke träningar men saksamma. det är bara kul. ska satsa för fullt på fotbollen nu. nu ska jag gå o köra lite situps,plankan,rumpa och mag-övningar. hörs sen !!

// Jossan

// Jossan

Titta våran statistik idag. grym ju :o
Matchen gick ovanligt bra, vi mötte som som vann hela future cup och sådär, men dom var inte så jobbiga att möta som vi trodde, men vi förlora med 4-1. Räddade en straff efter att ha kapat en tjej i straffområdet. aja shit happens. Efter matchen fick jag o elli skjuts till IP där killarna hade match. sen kom sofie och sen träffa vi Inti Rasmus och Götz. körde lite fotboll med dom och nu är jag hemma. har varit en helgrym dag bara så ni vet :)

Tänkt på lite små saker..

För det första tänkte inte p åatt jag sa "tjatja bloggen" i videoinlägget. Det gör ju det hela ännu pinsammare. Låter som en lite fjortis som vill ha uppmärkasamhet. Men det var faktiskt inte det jag menade. LOVAR!!
För det andra, killar är inte bara svin. Dom flesta är det det finns killar som får en att må så jäkla bra så det inte är sant.
För det tredje.. Jag är bara så pinsam ibland. Eller är jag det? Jag vet inte.. Jag kan liksom stå och skrika, garva och göra konstiga miner inför massa söta människor. Jag är fan konstig. Men jag har sån jävla bra självkänsla att jag skiter i det. Jag är helt enkelt bäst.
Aa och för det fjärde att jag är helt jävla körd i huvudet. Vem kommer sitta och läsa det här? På allvar, läser du det är kommentera bara en punkt eller någor så jag vet. Skulle vara roligt att veta liksom. Puss Sofie (a)


Anmäl er ni också!!

Nu äre så att vi är med och tävlar om att bli veckans blogg hos två super snygga brudar. Amanda och Izabella heter dom! Gör som vi och anmäl er HÄR!!

Sitter med datorn på toan.. hihihiih :))

Drog iväg med min familj och käka ute. Det var ganska god mat. Men är i alla fall hur mätt som helst. Lyckat! Ska kankse gå till ip snar men måste få tag i Jossan först. Tror jag ska ringa henne. Glöm inte att fråga frågot till frågestunden som svaras på onsdag. Klicka HÄR för att komma till det inlägget. Kramar Sofie.

hehehe nu blir det pinsamt :$

Skratta inte för mycket är ni snälla. Videon är sne för jag filma fel, smart som jag är. ;)
Min röst låter jätte tillgjort men är lite förkyld. Och sen ville jag inte prata så högt heller för jag tycker det känns fånigt att prata till sig själv i en spegel liksom. Hehe..

det kommer det kommer

Våran statestik går bara upp och den stannar inte. Hur kul som helst! Det kommer snart ett videoinlägg från mig. Håller nämligen på att ladda upp det. Lite smått pinsamt sådär men det skiter jag i. Ingen av er mobbar mig väl? Sofie

HAHAHHAAHH! Sexig man är asså.. ;)

Orkar inte lägga in bilder från kameran till datorn.. :(

Nice att Jossan la ut en frågestund. Fråga massor nu! I alla fall tänkte hör med syster om hon ville åka och sola efter maten. Känner mig hur blek som helst. Jag vet jag låter som Kissie och Dessie men det skiter jag fullständigt i. Jag är blek och ful och det vill man ju inte vara.. Eller? Hahaha! Nu ska jag bomba musik och kolla runt lite. Tjadå!

3 ord - sofie

Killar är svin.

Härlig dag!

Ajdå lite dålig uppdatering igår men det får duga.. Vi kolla typ på film och hade det allmänt roligt. Kolla matchen och fyfan vad nice att Barca vann! Hahahha! Snacka om att vi blev glad. Vem blev inte? Vi har nyss ätit frukost och det satt fint. Var verkligen jätte hungrig. Idag ska Jossan spela match och jag typ städa. Måste städa mitt rum. Jobbigt men måste man så måste man. Nu ska vi göra oss i ordnind lite. Tjingeling! :)

put your hands up in the sky

Snart kommer Sofie hit. och sen kommer min kusin och farbror för vi ska grilla :) naajs, och här sitter jag i linne och minishorts och ett lindat knä.. kan berätta mer vad som hände imorgon, men somsagt, sofie slaggar här, hur nice är inte det ?!?!? Sitter o dunkar musik och trallar på. Liiivet lixom :) Ha en rolig Lördagskväll nu tjejer och killar. :)
ett år sen

Slaggar hos Jossan

Ska packa mina saker, byta om och sen dra mig mot Jossan. Sover där inatt. Blir mycket snack, skvaller, fota och aa ha allmänt kul. Tror vi gör en videoblogg också isom en tjej ville det. :) Men nu måste jag packa, ses och hörs! Sofie

We gonna make it you and i

hemma nu :) vi förlora matchen men vi kämpade på grymt. Fick in två dobbar i mitt knä från en motspelare så har två stora märken nu på knäet. snyggt :') ska iallafall städa nu eftersom vi ska grilla o sofie kanske kommer senare så då ska det bli riktigt fint :) vi hörs sen sötnosar, så bloggar jag mer snart :)
bildbrist

This made my days

svar: Ååh hej tack så jättemycket vad glada vi blir. Absolut kan vi göra det, kommer säkert börja göra videobloggar och jag o sofie kanske gör något idag om vi träffas. Fortstätt kommentera, det var jättekul att höra !! :) Tack sötnos !



-Jossan-



den här låten är skitbra !!

Godmorgon Iallafall :)
Har nyss vaknat och ska samlas på IP om 55 minuter för jag har match mot AIK. sen drar jag förmodligen hem och städar och sen är jag med Sofie, fast hon skulle kanske somsagt till skärlholmen så vi får se hur det blir men vi får hoppas på det bästa :) Är iallafall skittaggad och ska äta jättebra frukost och vila mig lite innan vi åker så vi hörs sen efter matchen :)

PUSS


Kärlek till låten!

Låten tagen från en kompis blogg..
Helt seriöst var mycket minnen den här låten ger. Tänker på några personer som jag var mycket med när jag lyssna på den här. Tycker i alla fall att den är super bra!
Kan lyssna på den hur många gånger som helst och blir aldrig trött.
Kärlek till låten!
Sofie

Bara för jag är så snygg, trallalallala!

Grymt dålit uppdatering av oss igår och ja dom senaste dagerna. Jag säger förlåt här och nu; FÖRLÅT!! Nej men ska snart hoppa in i duschen, fixa mig och sen dra till ip. Ska kolla på match när tjejerna kör mot AIK. Fyfan vad sur jag är att jag inte kan spela. Får seriöst damp. Ehm sen efter matchen tror jag att jag och mamma drar till Skärholmen och sen att jag träffar Jossan men vet inte än. Får se efter matchen. Lovar er att jag ska uppdatera mycket idag. Hoppas bara Jossan gör desamma. Kram på er!


The party rocks..

tjaa :) Min kväll har varit SJUK .. på ett bra sätt då :)

Jag kom till Micaela med elli och Jessica klockan sex, där då matilda och sofia var. sen kom Mikaela,Elli och Ida. Dom hade tydligen trillat med cykeln så det dröjde ett tag innan dom kom :) visstja, innna dom kom så kom två stcken jag inte visste vad dom hette  :$ men iallafall... vi satt o snacka lite, sen käka vi korv, snacka,skratta medmera. Sen drog vi ut med båten till långsjön och några badade, vi andra spela fotboll och sen satt alla på bryggan och sjöng med sofias gitarr, förrutom Elli och Ida som satt på en annan brygga och gjorde djur ljud xd hahah dom är ju helt sjuka :) hahha herregud vad jag garva. Sen drog vi hem igen och åta tårta och sånt, skitmysigt, garvar jättemycke med Sofia, hahahaha asså tror jag seriöst aldrig garvat så mycket i hela mitt liv ;o dom måste ju trott att jag var sjuk i huvudet :o sen så sjöng vi singstar och såntdär och nu är jag hemma. kvällen har varit GRYM helt utsagt. det måste göras om !!

Tack för kvällen allihopa. Imorgon är det tagga inför match mot AIK och sen kommer jag förmodligen vara med sofie.
c ya tomorrow or later !! :*

// JOSSAN

BOW WOW

Sååååå sjukt snygg! Sofie

Hammarby in my <3

Visstja :) Häromdagen kom pappa hem med ett par skitsnygga skor till mig. Det visar ju bara att man är ännu mer hammarbyare :) Nyfikna på hur dom ser ut? Här kommer bilder :')
Riktigt snygga eller hur ? Nya favvisarna (L)

Jossan skriver igen:)

Tjena :) Hemma från träningen nu. Gick väl bra. Gjorde en '' Tvräddning'' Enligt hanna... lite kul o höra ;) Hade börjat tre nya tjejer från tullinge, dom var skitbra, skulle vara bra med ännu mer förstärkning i laget :) Iallafall.. pappa kommer snart hem med mat så ska ta och hoppa in i en dusch lite snabbt först.
puss


Im sorry again.

förlåtförlåt att jag inte bloggat någonting !
Har faktiskt varit upptagen med att plugga eftersom jag fått omprov till spanskan som jag gjorde idag. gick inge bra men slutbetyget hänger ju inte på det (?)

Iallafall.. på bilden idag så var det skitkul :)

Fredrik: Men ossiiie, sätt på BigBrother Låten.
Ossie: Okej.
*Ossie sätter på låten*
Fredrik: Men Ossiiie, du skulle sätta på BigBrother låten, vad är det här för skitlåt ?
Ossie: BigBrother låten ??

Haha.. va skitkul !! :)

Sen i slutet så ringde frugan så snackade med henne lite, woupsie :) haha.. men ska snart på träning, eller den börjar om 1 ochenhalv timme så ska börja byta om nu iallafall.
puss


Är nästan arg på dig..

Jossan du få skärpa dig! Inte bara jag som ska blogga här. KOM IGEN NU! /Lite smått irriterad Sofie

Härligt väder!

Godmorgon!
Hur är det med er? Själv är det bra bara det att jag skulle kunnat gått upp nu och inte för en timme sen. Dum som jag är. Hehe.. Menmen ska möta Melinda sen vid bussen så går hon med mig till Stuvsta för jag vill inte hoppa på kryckorna dit själv. Gulligt va? Nej nu ska jag kolla bloggar och äta min fil sen ska jag göra mig redo för att gå. Kramar Sofie

Sofie


Trött på skiten

Ska fixa mataäck till imorgon. Sen ska jag läsa, smsa, kolla tv och sova. Härligt liv jag har va? Sofie

Tiiiips!!

Om du plattar hårt så platta inte med 200 grader. Det sliter hur mycket som helst på håret. Platta med 185 som högst. Jag plattar med 170 grader och man märker att håret inte slits lika mycket längre. Ha också värmespray. Har tipsat om det förut så kolla bara i kategorier och tips så hittar du. Kramar Sofie!


Tandis och sen Fika m Emelie.

Tjatja :)

Drog somsagt till tandläkaren efter skolan. trodde att det bara var en vanlig undersökning men sen kom hon med en spruta och ba: vill du ha bedövning? jag ba: VAD SKA NI GÖRA !??????!!! hon ba: laga en tand.. jag ba: nooooooooo xd haha.. aja det gick bra iallafall. Sitter och kollar på projekt runway, eller något sånt :p men ska gå o sätta mig o plugga på spanskan och so:n nu som ska vara tlil imorgon.
puss



ignorera minen
TACK ! :)

Tycker nästan att jag är snygg..

Dagen gick galant bara det att mitt knä gör verkligen sviiiin ont nu. Det här suger. Ni lär få höra det nästan varje dag men helt seriöst, jag gillar inte det här. Har precis skickat in min svenska uppsats om någon ville veta. Prover i svenska idag gick också bra. Fan vad härligt det känns! Veta att man fixade det sista provet på terminen. Fick änven veta att jag klara matten skit bra. Hon verkade stolt. VG Ooouf! Känner mig fan stolt! Nu ska jag läsa och bara chilla. Kram!


Känner mig fett duktig!

Prov och inlämningsuppgift till idag då. Har gjort texten men måste skirva det sista i eftermiddag. Stannar kvar i skolan. Hmm, provet kommer nog gå ganska bra. Känns som om alla årtal har fastnat. Måste bara läsa igenom pappter 2 gånger till. Nu måste jag klä på mig. Tjululu!!! /Sofie

AMAGAJ

Godmorgon Allihopa :)

ska till tandläkaren idag ;'( gillar somsagt inte det ordet. Usch, fast ska dit klockan tre så det är lugnt :) SHIIIIT glömde skriva en sak på idrottssaken så måste fixa det nu. puss

Länkbyte

Tänkte köra ett länkbyte men en super söt tjej. Jennifer heter hon. Känner henne inte jätte bra men hon verkar jätte snäll och är hur söt som helst. Spana in hennes blogg HÄR eller klicka på bilden.

Såååååå söta

Hahahahah ett gott skratt. Några killar i klassen gjorde den här för 3 år sen tror jag. Så jäkla söta! Lätt värd att se. Vad tycker ni? Är dom inte duktiga? :)

Färgen är i

Sitter med färgen i.. Läskigt. Hur ska nu detta bli.

i wish

Ska snart dra iväg till Emelie ett tag för att jag ska plugga och hon ska hjälpa mig. tur att man har någon som bor nära en :) Iallafall. Har skitmycke plugg nu, en uppsats ska vara inne imorgon som jag inte ens har börjat på , sen har jag omprov i spanska på torsdag, uppsats till på torsdag.. måste verkigen börja plugga nu så vi hörs sen.
jossan

Don't ask me

Går inte så bra med pluggandet men har läst igenom pappret typ 2 gånger annars har jag spealt facebook spela, kollat bloggar och lite sånt. Hihih nu lovar jaga tt jag ska plugga! :)


Maby baby..

Tjena snyggingar!
Livet är på topp hopaps jag? Själv har jag ju lust att gömma mig under min säng. Fan vad jag hatar skolan och alla människor i den. Uuch säger jag bara. Nej nu blir det plugg isom det är prov imorgon som jag inte har pluggat mycket på. Inte bra. Betygen sätts på fredag så nu måste jag kämpa in i det sista. Hade matte prov idag och det gick bra. Hoppas jag i alla fall. Hehe.. Nej tillbaka till alla papper. Tjingeling.

Så säger jag till läxorna, dock är det arkiv bild. :)

Godmorgon ;)

Hejhej !

Vaknade för en halvtimme sen och är redan klar ;) woho (a) så sitter o chillar lite för jag ska gå om en halvtimme. Men jag måste ändå gå o väcka brorsan nu så vi hörs sen när jag kommer hem från skolan.
puss


bild tagen igår


Det här suger

Nu tänkte jag köra lite mage och armövningar. Måste ju försöka hålla sig i form. Sen ska jag borsta tänderna och sova. Är sjukt trött från igår. soman halv 1 och vakna 5 gånger under natten. Bara föra tt vända mig också.. Det här suger. Sofie

Gissa kändis!!

Jaha och vem är nu detta? Första rätta svar vinner en länkning.
Drar vinnare imorgon när jag kommer hem från skolan.
LYCKA TILL!


JAG VILL

Förlåt för dålig uppdate idag av mig! Men efter skolan kom jag hem, bytte om, plugga och sen drog jag till ip. Träffa Jossan, Kevin, Peter och Erik. Nice! Snacka lite, skämta lite och hade allmänt kul. Sen fotades Jossan. Bilder kommer nog upp på bloggen under veckan. I alla fall nu ska jag ta lite mat och sen tvätta håret. Tävling kommer senare ikväll annars imorgon så håll utkik! Sofie

Arkiv bild

Goali

sådär.. hemma från skolan ;)

Ska snart tagga vidare till IP där jag träffar blandannat kevin och hans kompisar ;) Ska chilla galet tror jag och sen klockan fem så ska ju jag fotas ;) kanske lägger ut någon bild sen. Ingen vet ju varför jag ska fotas än ? jaja.. det kommer så smånigom. ska bara fixa mig det sista och sen drar jag.
puss på rumpan
''en blick säger mer en tusen ord''

Vill bara ut på planen igen..

Känner mig absolut inte sugen på att gå till skolan idag. Mit knä dunkar, armarna svider och hela jag är svin trött. Hur ska detta gå? I alla fall, börjar halv 10 och slutar halv 4. Okej dag.. Måste plugga järnet hemma sen. Vid 6 drar jag med pappa till ip och kollar på träningen eller är i alla fall med på snacket om helgen. Vet inte om jag kollar. Vill bara spela och det suger apröv. Seriöst mitt liv går under. :( Har lust att gråta hela tiden för det här suger och jag vill bara ut på planen och köra. Skjuta, passa, dribbla, allt. Nej nu måste jag platta mitt hår. Kramar Sofie!

Dance the night away

Godmorgon Allesammans !

Sitter i köket nu och nyss kom mor hem med lite frallor :) Ska gå om tjugo minuter så det är lugnt ;) Oj *tio år senare* nejmen sitter o käkar lite nu med föräldrarna. Ska sätta upp håret i en tofs och sedan trallar jag vidare till bussen.
PUSS

I just wanna make u sweet

Sitter här med min ''Kossamugg'' Osminkad, och helt ofixad xd ska snart gå upp o fortsätta städa mitt rum. Tog ett brake på typ 3 timmar. inte bra, nejmen det är snart klart så det är lugnt ;)
Sitter iallafall och lyssnar på David Guetta ft. SnoopDog, Sweet. Skitgrym låt. Nu ska jag fortsätta lyssna vidare och dricka my coffee :) puss

Trött som satan..

Nu ska jag stänga av datorn och sova. Somna i soffan och har sovit där i drygt en timme så nu var det dags för sängen. Hoppas barra att jag inte sover lika dåligt som inatt. Då lär jag somna imorgon i skolan.. Sofie

True true..

Har duschat och ska nu göra lite te. Älskar te. Det visste ni inte va? Men det är så sjukt gott. I alla fall så ska jag göra det och sen lägga mig i soffan och kolla på tv med mamma, snacka lite och smsa. Hur mysigt som helst. Hur spenaderar ni eran kväll? Känns ganska skönt med ny bäddad säng och damsuget golv. Gillar att hålla ordning på mina saker i mitt rum. Det är ju trots allt jag som ska bo här så..

-Jossan

snart klar med rummet. updaterar sen !!! ;)

-Just a dream-


Detta skrev tränarna om matchen idag.


"tycka synd om sig själv" dag..

Nu tänkte jag ha en liten "tycka synd om mig" stund. Ska ha ansiksmask och måla om mina naglar. Tror även att jag hoppar in i duschen lite senare. Tycker inte ni det är skönt med "tycka synd om sig själv" dagar?


Outfit - Fredags

Heeeei sexy! Så här såg jag ut i fredags. OBS. jag är medveten om att jag står som jag vet inte vad på bilden och att jag borstar mina tänder. Hihih..

Tips på film

Skit bra film. Rolig, pinsam och allmänt bra. Älskar skådespelarna också. Åååh han är så snygg. KÄR!! Nej men alla som inte sett bör se. Den får 4/5 stjärnor. SE! SE! SE! Sofie

värktablett nästa !

nu är jag hemma från matchen.

Gick väl bra förrutom att jag krockade ihop med en tjej och hon landade över mig, fick en smäll mot knäet och sedan satte hon armbågen i bröstet på mig så jag tappade andan. Riktigt jobbigt att ligga där på marken och inte veta vad som händer. Vi vann iallafall med 3-0 mycke svordomar på planen !!?? herregud.. iallafall.

nu ska jag duscha, sen måste mamma linda mitt knä, kan ju knappt gå typ. Har fått ett par skitsnygga skor btw, lägger in bild på dom sen. men nu ska jag iallafall duscha.
PUSSOKRAM!


Men tjaaaa.


Inga ord

Seriöst hur bra är inte den här låten? Är helt paff på hur bra hon sjunger.
Sofie

Godmorgon Världen.

Godmorgon Alla :) Sitter i sofies säng nu och kollar på medans hon städar sitt rum. Eller hon har precis dammsugat. Duktig chey ?! Stefan kommer och hämtar oss om en timme så drar vi till haninge och kör match. nice. Efter matchen ska jag hem duscha, käka och sen vila, har ju inte kunnat gjort det på hela helgen ^^ Haha. Men iallafall, vi är vakna nu och vi lever , världen gick alltså inte under inatt ? Kunde man tro något annat. Aja, men när jag kommer hem så ska jag berätta en jätterolig sak som hände igårkväll när vi va med hanna,emelie,rosanna,rebecka,kasper,erik jocke och sen några andra xd Hahaha.. aja vi hörs sen!

Lider, OKEJ!?!??!

Är hemma igen nu. Drog till kräppla, ip och sen statoil. Så jävla grym jga är på kryckor!! Nej men seriöst jag hatar det här. Har fått damp typ 3 gånger ikväll redan. Allt blir jobbigar, det går saktare och jag känner mig invalid.. :( INTE ROLIGT! Nu ska vi kolla å film och chilla. Vi ses imorgon. Jossan har match och jag ska åka med och kolla. Kommer bli suktad som fan.. Lider någon med mig?? Tack! KRAM

taggish

Nu taggar vi till coop, kanske tar en sväng till IP också. vi hörs senare.
PUSSOKRAM

AJ SOM FAN!

Tjatja! Sitter här i min säng med Jossan. Ny duschade och mätta. Matchen gick väl bra.. 2-2 men vi skulle ha vunnit med typ 5-1 Domaren var helt sajko. Ehm etfer matchen drog vi till Astridlindgrens barnsjukhus med mitt knä. Inge fotboll på 2 veckor minst, skadat ledband och hoppar på kryckor. Fan vad kul va? Eller inte. Menmen.. nu ska vi typ fixa håret, kanske sminka oss och sen dra till coop troligtivis. Vi hörs ikväll. KRAM!

Slagg hos Sofie

Godmorgon Bloggen :)
Sov ju hos Sofie inatt. Skitkul faktiskt, låg som en ihoprullad köttbulle och hon spred ut sig över hela sängen. Undra om man fått några blåmärken inatt igen ? ;) Sitter i sofies säng nu och tittar när hon plattar håret, haha.. matchredo (a) Nejmen idag efter matchen ska jag o hon förmodligen träffas igen. Vi glömmer alltid o ta bilder så vi ska försöka fixa det idag. haha.. men vi ska dra om en halvtimme så ska byta om nu.
PussoKram



Awww...

Awww.. Gullig och rolig!! :)

Taggar nu

Har på mig svarta jeans, vitt linne, rosa linne och sen en kofta över det. Ska möta Jossan vi köpte nog godis och sen drar vi hit. Kollar film ,kanske färgar hennes hår, vi får se. HÖRS IKVÄLL! :D

MATMATMATMAT

Det börjar lukat mat. Seriöst mat!! Älskar mat! Inget liv utan mat! MAT! mAT! Mat! MaT! mat! Arrrrgh!!! MATMATMATMATMAT!!!! Okej tror alla fattar nu. JAG ÄLSKAR MAT!
Sofie

Taggish peopel

Ska dra och köpa skor nu typ. Taggar redan till inför matchen imorgon. Bombar med musik man blir taggad av. Lyssna bara på den här..
Sofie

Supersize????

Väntar på att Jossan ska smsa. Något har hänt och det måste vi snacka om. Hoppas det inte är så farligt bara. *r faktiskt lite nervös nu..| Kollar på supersize vs superskinny.. Inte världens niceigaste program direkt men det är bra. Tänkte bbara informera er om ni ville veta liksom.

Nämen tjeeeeeenare mannen!

HAr precis bytt om till shorts. Ska cykla till mammas jobb snart tror jag. Sen lär vi vandra hem och kanske att vi åker och köper skor då. Får se.. Hoppas! :) Nej men då ska man upp på hojen och dra då. Tjadå! Sofie


hahahahaha

Ville bara uppdatera såhär mitt på dagen. Nej det gör jag ju inte. Tidsinställt ni vet. Coooooooolt inte sant? Hehehehehehehehheeh. Sofie

Ja men tråkigt för dig då.

Tjatja bloggen!
HAHAHA, typiskt videoblogg start av alla! Nej men ska inte driva med folk som går all in med sina nlogg och skämmer ut skig själva. Ehm ska snart röra mig mot centrum. Måste köpa frukt och bröd som jag kan ha som matsäck. Mums filibaba. Vi ska först på någon promenad med klassen och sen har vi någon annan lektion men tror jag slutar runt halv 3 kanske. Vet inte om jag ska träffa några eller åka och köpa skor med mamma. Får se. Frågar henne när jag slutat så märker vi. Hoppas någon orkar läsa det här inlägget om inte så tråkigt dör dom/dig. :P Sofie


jossan vad säger du om en ny design? :P

Blir bara så trött på dig. Nu ska jag sova och skriver om dagn imrogon i stället. Låter inte det bra? Godnatt och kram på er!

Turn around.

ååh vad skönt.. imorgon ska jag äntligen ut o shoppa med mami och brorsan. Ska handla avslutninskläder,hårfärg och lite andra saker ( kommer bild efter ) . Efter skolan så hämtar mamma antagligen upp mig eller så tar jag buss till handen. Ville bara att ni skulle veta det ;) haha.. onödig information men jag vet lixom inte vad jag ska blogga om ? någon idé ? xd .
Jag o linn påväg till göteborg m laget ! <3

Have to drive me everywere

Kom nyss hem från träningen. Vi hade tydligen spelat jättedåligt och gjort dåligt ifrån oss så vi var tvugna att springa 3 varv istället för 2 varv runt planen xd hah.. Nu sitter jag iallaflal och lyssnar på musik och ska snart duscha. Eller nae.. ska duscha nu :d

Älskar den här låten! - Sofie

Markus Krunegård - Jag är en vampyr

you had to do it all alone

Tjena :)
snart drar jag på träning och sen efter så hämtar mamma upp mig o brorsan och handlar donkenmat . wohoo :)

tänkte bara updatera lite snabbt ;) hah, är ovanligt glad idag .o humörsvänigningar eller vaddå ? kanske för att jag gjorde en sak igår ^^ det tar vi inte upp i bloggen ;d

Snabbt.

nu drar jag till bussen. hörs.

Fett sööööt

Håller på att sminka mig! Ska vara vid huddinge aulan om en timme. ÖKA!!! Nej men det är ganska chll. Ensam hema och massa. Sköööönt, slipper ha syskon som går runt och massa. Nu ska jag byta om och lite. Läste om Jossans brorsa. Hoppas det inte var något farlig! <3


Sorry.

Hejsan Hoppsan lillebror :D

Vaknade för en halvtimme sedan, kanske ska börja fixa mig ? haha. idag efter skolan ska jag skynad mig hem för jag har träning.
btw. vaknade inatt av att mamma väckte mig och sa att viktor var tvungen att åka till sjukhuset för han hade trillat av sin säng typ och hans axel hade hoppat ur led trodde dom. Usch, så har inte fått någon sömn inatt för att jag skulle passa syrran ifall hon vaknade.
Så om det är en irreterande jossan i skolan idag så vet ni varför..-.-

Mitt hår är långt igen!!!

DÅLIG UPPDATERING IDAG JAG VET! Men nu måste jag bara få säga en sak och inget jäkla tjat om det sen men jag har ett liv. Datorn är inte mitt liv. Kan göra saker utan den. (oftas) heheheh, men i alla fall. Drog och träffa Jocke, Anton, Erik, Fabbe, Felixo och Lucas. Gjrode inte så mycket men nu är jag hemma. Ska tvätta fejset och borsta tänderna, smsa och sen sova. Lyssna lite musik också. Awesome! Hörs imorgon. Ska vara i Huddinge aulan 8.20 Godnatt


HAHAHAAHAAHAHAH

Dör av skratt. så jäkla underbar! HAAHAHHAHAH! Sofie

Rätt svar får en länkning ( enkelt att gissa)



Hmm.. vad ska jossan göra nu ? ;)


I'm in love

Jossan pluggar idag och jag ska snart iväg och dela ut reklam. Inte så värst roligt men jag trjänar 200kr på dryg 1½ timme. Lätt tjänade pengar. Då kan jag åka och handla snart igen. Måste nämligen köpa hårinpackning, shorts och någon snygg sommar klänning. Äger 1 typ. Pinsamt vafan.. Nej nu ska jag inte var neggativ till min killiga inställning. Gillar hur jag ser ut, är och aa. Gillar mig själv helt enkelt. ;) Sofie

Kladdkaka vi gjorde på hk! As god!! :D

Är hemma nu och gud vad skönt det är! Hade lite blandade lektioner idag, eller lektioner och lektioner. Bild, hk och något svenska snack sak med kuratorn. As nice dag! Ska snart få mina naglar fixade av min syrra. Hoppas bara hon tar tiden för hon städar sitt rum och det kan ta tid. Hehehe. Vann en planch (stavas det så?) idag på svenska saken. As nice! Ni få bild sen. Sofie


@Datasalen

Tjaa :')

Sitter i skolan nu bredvid Emelie och Ossie. Vi skulle fylla i någon blanket typ xd hah.. whatever, updaterar när jag kommer hem ;)

126

Märkte det nu men vi har fan gjort 126 inlägg (med det här) hhär i bloggen! Och hur länge har vi bloggar en vecka och 3 dagar typ. Fett coolt. Hahaha allvar jag tyckte det va as coolt! Nej men seriöst nu måste jag fixa mig. Bloggen gör s¨jag kommer sent till skolan.. Inte riktigt va? Det är mitt ansvar så tjadå!!
Fett fiiiiin!

svar

Fick en kommentar ifall mascaran var dyt. Nja den kostar 129 på hm. Så ganska men det är den värd. Den håller länge i alla fall. Jag har haft min i drygt ett halvår och nu börjar den ta slut.
Nej men godmorgon! Hur är det med er? Själv är jag trött och har lite ont. Men det lever jag med. Börjar halv 9 men bild. Idag blir min mask klar. ÄNTLIGEN! Har längtat att se resultatet och nu får jag det. Awesome. Vem vet ni kanske också får bilder på den. ;) Nu sks jag sminka mig. Puss Sofie!

WeHeartIt


Butterfly fly away

Godmorgon Sötisar :)

Måste skynda mig lite granna men tänkte bara berätta att idag blir det min pluggdag, så det kanske blir lite sämre updatering men ska försöka slänga in ett inlägg när jag kommer hem iallafall !


NU:

NU: desperet housewives
Sofie

Veckans blogg hos ''Izama''

Nu är vi med i veckans blogg igen hos Amanda och Izabella :)

Dom äger en grymt fin blogg där dom skriver om allt möjligt, värd att läsa tycker jag och jag läser den själv varje dag. Är kompisar med dom båda och dom är jättefina och jättesnälla :) Hoppas ni också anmäler er till tävlingen. För att anmäla er till veckans blogg, KLICKA HÄR !
Och för att komma till deras blogg KLICKA HÄR ! :)

Ont i revbenen..

Sista minutrarna av träningen taklar jag Moa men jag ramlar (heheh lite klen, nej vafan jag är biff) menmen.. ramlar på armen så jag får armbågen i revbenen. Skit ont. Kunde typ inte röra mig så ligger där och gråter. Tönt jag vet men det gjorde skit ont!! Sak samma nu gör det inte lika ont men fortfarande ganska och är lite smått blå. Läääskigt. Ska gå och göra mig lite te och sen plugga svenska. Har gjort hk saken. ÄNTLIGEN! Nu är det svenska uppsatsen och sen sikta in sig på provet nästa vecka då. Önska mig lycka till! :) Sofie


Fin låt - Sofie

Tycker låten är så sjukt fin. Vad tycker ni?

TIPS -Sofie

Den här mascaran är helt underbar. Volum express av maybelline. Jag tycker den ger långa, fina och inte klumpiga fransar. Rekomenderas till alla som letar efeter en ny mascara. Sofie

dott.

kom hem nyss från skolan. måste rusa till bussen. ska träna.
puss

Älskar kommentarer på facebook!

Hemma nu. Ska käka lite och sen dra på träning. Hur har eran dag varit? :)
Sofie

only one

Godmorgon på er snyggingar! Hur är läget? Själv är det bra. Solen skiner och inga vanliga lketioner idag. Ing avanliga lektioner på hela veckan. Kultur vecka ni vet. Fyfasiken vad skönt! Har mycket tid till plugg då också. Idag måste jag verkligen plugga. Skriva hk och börja på svenskan. Är verkligen skit dålig på att plugga.. BAJSA! Okej nu måste jag sminka mig. Vi hörs efter skolan. Kram Sofie.

Cause in my castle im the freaking man


Godmorgon.

Sov skitdåligt inatt, måste faktiskt gå o lägga mig tidigare även fast jag bara går o lägger mig klockan elva. Suck, det här är jobbigt. hah.. Idag slutar jag klockan 2. Då drar jag direkt hem och byter om och sen drar jag på min träning.
Jag ville iallafall bara säga Godmorgon;)



And we can´t get out of it

godnatt. som sofie sa.. ska dejta kudden nu.
hörs imorgon :'d



Ny profilbild på fejjan

Godnatt på er gullungar!
Nu ska jag borsta tänderna och sen hoppa i säng. Dejta kudden ni vet. Haha.. Är verkligen super trött. Men vi hörs imrogon och då ska jag även tipsa er om en sak. Puss&kram Sofie.


Grym låt.


Länbyte

Tänkte köra på ett länkbyte med en jätte söt tjej, Julia Olofsson. Hon skriver om sin vardag, livet med en pojkvän, musik m.m Lätt värd att kolla in.

Min vecka / Jossan

Vad som händer i veckan :

Måndag : -

Tisdag:
Skola, Snabbt hem och sedan dra på träning.

Onsdag: Skola, centrum med mamma? Hem och plugga plugga

Torsdag: Skola, Träning , Plugga

Fredag: Kalas för linnéa, annars kanske vara med sofie.

lördag: Två matcher, Vara med Sofie, sen kanske träffa nåra andra.

Söndag- MATCH.

Såhär ser min vecka ut. roligt ? nae.. förrutom på fredag lördag söndag.

Nu ska jag göra idrottsläxan så har jag det klart ;) puss


Svimma inte

Ska göra som Jossan. Blotta mig inför duschen. Känns rätt.

Grattis!

Jennifer Aniston var rätt svar i gissa kändis tävlingen och Melinda var den med första rätta svaret. Klicka HÄR för att komme till syggingens blogg!

pussar

nu ska jag duscha och käka. Drog på träning endå xd bestämde mig tjugo minuter innan den började. hahah smart chey.. nej nu ska jag dra.

sofie

Är såhääääääääär trött men det är bar att pallra sig upp. Träning 18.00 Ska bli skönt faktiskt. Lär dra till ip redan halv. Men vet inte. Vi hörs ikväll. Puss.

Guess what ? My outfit and facelook ;)


Dålig på att plugga - Sofie

Hur mycket jag än behöver plugga så orkar jag inte. Lovar att jag kommer sitta sista dagen med alla och gråta. Brukar vara så.. Nej men vafan får ta mig i kragen och köra på nu. Börjar med hemkunskapen. Men först ska jag sova lite.. Mihihihi.

Underhållare sökes ?

Hejhej, kom nyss hem från skolan :)

Ska snart ta en outfit bild och sen ska jag invänta mormor och morfar som kommer med linnéa och då ska vi fika. sen så drar jag på träning, nice va ? :)
Händer ikväll då ? ingenting typ, ska hem duscha käka o sussa. så ser mina måndagar ut. roliga ? nae.
Har iallafall skittråkigt så om någon skulle kunna vara snäll o underhålla mig så skulle det uppskattas väldigt mycket !

Only you

HAr varit inne och knallat hela dagen i stan. Ass jobbigt. Vi tappade bort oss lite när vi gock från museum till ett annat museum. Vi skulle hitta själva. Hej jag har sämsta lokalsinnet i Stockholm! Men bäst som vi är hitta vi till slut. Var med Frida hela dagen. Awesome! Älskar hennes nya mobil också. Var inne lite på facebook, lyssna musik på spotify hela dagen och spela spel. BEROENDE!!! Men i alla fall nu är jag hemma och ska på toa. Nödvändigt att veta va? Tog kankse 3 bilder men dom kan jag bjuda på senare. Då kommer även min outfit. Sofie
Tumblr_lkvc7qbf4y1qj94yio1_500_large

Gissa kändis

Gissa på nu! Vem är detta? Rätt svar får en länkning. KRAM!

Somna med ett leende på läpparna igår. Mycket man inte visste om..

Idag ska jag in till stan med klassen. Wihooo!!! Nej inte direkt. Kolla bara vädret. Det är fan molningt och kommer börja regna när som helst typ. Jätte roligt. Mitt hår kommer krulla sig och jag kommer bli allmänt ful. Stor diss på det. Gick nyss upp. Men det är cihll. Behöver inte gå förn om en timme ungefär. Möter nog upp Frida så går vi tillsammans. Under dagen kommer det upp en tävling. Var med och håll utkik! Kramar Sofie.

För ful för att vara med på bild. Men vad gillar ni mitt nagelack? Ganska nice va?

Me and My Drum

Godmorgon,

Ser inte fram emot måndag. långt till helgen och allmänt jobbigt. usch. Ska iallafall bara sätta på mascara sen är jag klar.
Ska gå o käka frukost nu, men vi hörs sen

Trumvirvel.....

Dagens blogg vinnare är ..... klicka HÄR för att komma till bloggen ;)

Hey Baby

Sofie

Jossan, läs detta!

Nu är det bara att tagga till inför match mot Finland. Hoppas alla kollar!! GO SVERIGE!!! Seriöst jag gillar inte ishockey så mycket men nu jävlar ska jag heja! Kankse bloggar mer senare. Eller jo det lär jag göra. Hihih, vad gillar ni våran nya design då? :) Jossan vi måste ta flera bilder. Bra vi ses imrgon tidigare på ip om det är bra väder och tar bilder. Mihihihihi!! :P Sofie

tomorrow is a new day

håller på att städa rummet. Går inge bra!!

Ska iallafall skynda mig lite för sen så ska pappa hjälpa mig att fixa lite andra saker i rummet. ta ner min bokhylla som sitter på väggen tillexempel för där ska mina garderober stå :) ni får före och efter bilder sen :')

Dagens outfit o facelook a'la Jossan ;)




Håll ut..

Snoop Dogg & David Guetta - Sweat (Electro Remix)
Sofie

ny design (y)

Gjort ny design igen :) ser ni den inte ? klicka då på F5 :)

Såhär såg jag ut igår. Hot or not?

/Sofie
PS. Ignorera mina fula och feta låt. TACK!

Vi är med. Bli det ni också !

Nu är vi med i SarahTjulander's ''Dagens Blogg tävling''.

Här är reglerna för att vara med :





How cute ?

http://www.sarahtjulander.blogg.se  http://www.sarahtjulander.blogg.se

Hoppas att vi vinner :')


För fan

VÅRAN DESIGN FUCKAR UR!!!! Gör om den nu!!!
Hej förresten. /Sofie

Dagens blogg. anmäl dig

Regler:

Säg att du är med här nere bland kommentarerna. Du har större chans att vinna om du länkar oss.¨
Jag drar en vinnare ikväll mellan 21:22:00
lycka till

ögon som tindrar

Älskar den här låten. Tänker på en speciell person när jag hör den här. Sofie vet vem :)


Shake

Kom nyss hem från matchen. det blev 2-1 till oss. berättar mer sen för jag ska duscha nu.
puss

Snart klara.

Godmorgon Allihopa.

Nu håller vi på att byta om och ska snart gå ner och käka frukost. Vi ska åka om en halvtimme så det är lugnt :) men nu ska vi fortsätta fixa oss så hörs vi sen efter matchen antagligen.
Sofiiiie :'d

See ya later

Nu taggar vi ut!!!
Uuuch vilken bild på mig /Sofie

Fotbolls workout Stuvsta damjuniorer

Kolla bara så grymma vårat lag är! Vi är bäst tjejer! :D

// JOSSAN

nu drar jag o träffar sofie.. vi hörs ikväll :)

Tävlar om att bli dagens blogg :)

Tävlar om att bli dagens blogg hos Mirjam. Klicka in hos henne och var med du också!

Jossan sover här ikväll!

Håller åp att göra mig i ordning och även fixa lite i källaren där jag och Jossan ska sova ikväll. Det kommer bli så sjukt nice. Ska kolla filmer, snacka och bara tjocka oss. Känns bra. Nej nu måste jag öka lite. Gullungen kommer ju snart. Kram!


butterfly fly away

Kom nyss hem från matchen.

Det blev 0-0 men jag tyckte vi spelade asbra , gjorde några räddningar också :'d nej ska göra mig iordning nu och sen dra över till sofie.. vi hörs sen älsklingar.:*

Fotboll in my heart

Ska snart dra på match. Vi ska ta bele barkaby nu tjejer! Kom igen tagga till!!! Själv är jag hur taggad som helst. Nu måste jag byta om. Kram! Sofie


Visste ni...

* Jag älskar att måla. Bilden i skolan är den bästa lektionen som finns. Men är inte så bra på det..
* Har börjat fastna mer och mer för piano. Kanske något man bör börja på?
* Har aldrig haft något seriöst förhållande.
* Har aldrig träffat min farfar. Han dog när min pappa skulle fylla 21.
* Jag hatar spindlar, ormar, skalbaggar m.m Började gråta en gång av spindlar, på tv-spel!!!

today i don´t feel like doing anything.

nu ska jag o jessica sova.. ska upp tidigt imorgonbitti. Ska bara stänga av skypen med martin och sen sussar vi. Godnatt allesammans och förvänta er mycket updatering imorgon :')


förra sommaren.


tre kronor mot finland - FINAL

Något har hänt här där man skriver inlägg. Går inte att klicka någonstans. As jobbigt. Får försöka fixa det. Eller så kanske det fixar sig till imorgon, får se. Men är i alla fall hemma nu. Spelade tv-spel hos Erik och sen drog vi till coop. Dom köpte chips, choklad och läsk. Själv köpte man ju inget. Grym som man är kollar man ishockey nu. Verkar bli tre kronor mot finland i finalen på söndag. Någon som kommer sitta bänkad? Inte jag ska ju baka. Nej nu ska jag kolla vidare. Slut om 4 minuter. Kramar Sofie!

Fortfarande skräckfilm

Nu skriver jag igen. Har inget att göra. Eller visstja vi kollar skräckfilm haha Elli skrek till skithögt nyss och då skrek jag och Jeppe oxå Hahaha ni skulle sätt :)

Skräckfilm

Hej bloggen:) skriver från Ellis iphone just nu :) kommer kanske inte updatera något mer ikväll men nu ska vi tydligen kolla skräckfilm barnhemmet. Redan sätt den en gång men Aja :p vi hörs sen /jossan

Tröjan köpte jag i onsdags i skärholmen. :)

Bjuuuder!!! /Sofie

Tåååårta

Kollar ishokckeyn. Awesome! Ska snart äta och sen kanske träffa Jocke och Erik. Får se hur det blir med det.. Ska baka en tårta på söndag. Skol uppgift. VIKTIGT!! Har kollat på lite recept vad man kan göra och så. Men nu ska jag snygga till mig och gå på toa. Kisseli kiss. Okej driver. Men puss hej! Sofie


Vart tog det braiga vädret vägen?

Vad roligt att så många gissade kändis. Kanske bör göra det oftare? Även några andra tävlingar? Vad tycker ni? Dagnes blogg kanske? Skulle ni gilla det? Snart kommer dagens facelook och dresscode på mig, Sofie. Kram.


Snabbt.

kom nyss hem från skolan..

Den var rätt chill, fast var skittrött ändå.. Ska snart hem till jessica där massa folk är.. sover hos henne inatt också för jag ska på match imorgon. Sen efter matchen drar jag hem o oduschar snabbt och sen drar jag hem till sofie. vi hörs !!

/ Jossan

FÖLJ OSS

I menyraden har jag lagt in en bloglovin knapp. Så klicka där och följ oss med blglovin!
bloglovin

Grattis!

Den första som gissa rätt var Amanda. Och rätta svaret var; Paris Hilton. Grattis. Klicka HÄÄR för att komma till hennes blogg.

Tips - Sofie

Så sjukt bra värmespray för håret! Började andvända det för ett halvår sen ungefär och mitt hår har blivit mycket bättre. Lenade och mindre slitet. Älskar det verkligen. Sprayar i det varje gång jag har duschat och varje gång innan jag plattar. Rekomenderar den här sprayen verkligen!

Håll utkik!

Godmorgon! Har precis duschat. Börja om 1 timme och 15 minuter. Ska orientera idag. Fyfan. Hatar skogar. Hatar kartor. Hatar att orientera helt enkelt. Menmen.. I eftermiddag när jag kommer hem säger jag vem som vunnit Gissa kändis tävlingen. Spännande va. Håll utkik! :)

Tävling.

Första rätta svaret får en länkning! Så gissa bara på. Vem är detta? :)

it would be only u and me

Kom nyss hem från träningen.. ska göra alla dom där övningarna sofie skulle göra och sen duscha.. berättar vad som händer i veckan sen.. och sen MÅSTE jag plugga för jag har kemi till imorgon... *suck*

Sååååå grym!!


Put a ring on it

Tjooooo! Läget? Har inte bloggat på länge känns det som. Igår? Ojdå. Tur att Jossan har legat i topp. :) Har haft träning och är jätte trött. Helt slut. Benen är opumpade slangar. Lite konstig mening men sant. Ska göra lite situps, rump övningar, ben övningar och några armhävningar och sen springa ner i duschen. Vad skönt det ska bli! :D Sofie
1113913-8-1304092712566_large
Bild från weheartit.com

// Jossan

 

Jag älskar att sjunga!

Jag skulle egentligen vart 97:a.. inte konstigt att jag nästan bara umgås med 97:or :d

Jag har alltid brunnit för att vara målvakt men ibland har jag spelat utespelare.

Jag har lätt för att få nya vänner.

Jag älskar att skratta som många redan vet xd

Har bara haft ett seriöst förhållande och det höll i prick ett år.

Min mamma är min bästavän.

Jag blev mobbad från sexårs upp till trean.

Jag faller för fel killar.

Jag kan hålla hemligheter!!!!

Jag var ett oplanerat barn xd


Skärholmen med dom bästa :')

Vet ni vad som hände igår på Gina ?

Jag,Sofie och Hanna Skulle prova varsin onepiece på gina och jag ville ha rosa men det fans bara i L så jag testade en gul i mindre storlek och hanna tog en mörkblå o sofie tog en mörkgrön. jag ba, aha okej aja xd men sen bytte vi om så skulle vi ta en bild, så öppnar hanna mitt provrum lite bara och säger : MEN JOSSAN, DU SER JU UT SOM EN SOOL :'d

Och vet ni vad jag gör då ? jo jag sätter armarna som en ring framför huvudet o börjar le och hanna skrattar skitmycket och typ backar nåra steg och då står det två tanter och pekar och typ asgarvar, och där står jag med armarna mitt i vädret, och jag fick en sån refelx så jag stänger provrums draperiet så sjukt fort, så är det typ tyst i fem sekunder, och sen bryter jag hanna o sofie samtidigt ut i garv. HAHAHHA asså det var så sjukt kul. Och det roliga var att det hände fler pinsamma saker, men det ska vi inte ta nu ;)


För er som ville veta så köpte jag en jättesöt tröja, kommer bild på den sen xd

Jag är kär

Milow - you and me

Words.

nu skriver jag det här bara för att skriva av mig. Det är mina ord och min text, bryr mig inte om negativa kommentarer just nu utan jag skriver bara av mig !

Jag har gått på fotboll i 10 år. 10 långa år, och jag har alltid känt att jag har varit utstött. Alltid, förrutom i år, då jag började få kontakt med massa människor, dom som verkligen betytt jättemycket för mig. Dom som förändrat mitt liv. Är så otroligt glad över att jag har lärt känna dom här tjejerna bättre. Men nu när jag har så många i laget jag vill vara med så känns det som jag struntar i alla mina andra kompisar. Som om jag inte har tid för dom. Jag orkar inte att någon ska fråga hela tiden och man måste tacka nej för att vara med någon annan. Orkar verkligen inte det. Vill bara leva med jättemycket kompisar som man kan vara med hela sitt liv. Jag försöker passa in, jag VILL passa in.

under dom här tio åren jag kännt mig utanför så tänkte jag förra året med att jag skulle sluta, så jag tog paus i ett år. Det funkade, när jag kom tillbaka så visste jag att fotboll var det jag levde för. fotboll är det jag älskar. Fotbollfotbollfotboll, tröttnar aldrig på att säga det ordet.

Det som jag tycker är jobbigt är somsagt att jag inte hinner träffa alla kompisar. Tycker det är jättetråkigt men jag försöker. Har mycket fotboll,plugg, sen vill jag ha ledig tid också. Jag är inte världens bästa vän som alla har kul med. jag är inte det. men jag försöker
att vara det. passa in i gänget. Dock faller jag inte för grupptryck utan jag umgås bara med kompisar som jag älskar. Som är sanna.

nu vill jag bara att alla mina kompisar som läser detta ska ta åt sig:
Jag försöker träffa alla kompisar, och även fast jag inte hinner så älskar jag er allihopa en då. Men ibland så tar mina krafter också slut. Jag orkar inte helt enkelt.

/ jossan

One pice

Tumblr_lktnf8ytnu1qzybmvo1_500_large
Lite tuffa va?? dock inte mina. Skulle sitta fint med ett par som dom på skolavslutningen. Försökte ju hitta ett par idag men det gjorde man ju inte. Alltid denna otur.. :( Men i alla fall.. hittade 2 linnen. Ett korallrosa och ett leopardmönstrat. As nice! Bilder kankse kommer men vet inte. Testade en one pice på gina. Jag en ljus grön, Jossan en gul och Hanna en mörk blå. Det var skit kul för vi garva åt varandra och sen ser vi två tanter stå och peka på oss och skratta. Snacka om roligt. Vi garva som fan! HAHAAH! Tack för en underbar dag tjejer.

Skärholmen idag

Idag efter skolan drar jag och jossan som sagt till Skärholmen med Hanna och Emelie. as grymt kommer det bli! Ska köpa köackskor. Hur ska nu detta gå? Kan verken gå i det eller gillar det.. Men ska öva inför skolavslutningen. Du ska jag inte vara kortast!!! Men nu måste jag fixa mig. Tjingeling. :)

About today

Idag ska jag till skärholmen :'d Ska kolla på lite kläder jag sätt på nätet så ska kolla runt lite.. åker ialllafall dit med hanna, emme o sofie. Härliga brudar. nej nu ska jag fortsätta fixa mig.
puss


Alla bilder från Måndag.









Det var alla bilder från igår när jag var på IP med Sofie,kevin,Ricard,Peter,Erik och Anton .


Kör dessa övningar plus lite fler, / sofie

V-ups, bra för magen.
Situps, bra för magen.
Bra för rumpan och insida lår.
Bäckenlyft, bra för rumpa, lår och tror magen.

Tävlingen avslutad!

Rätt svar var Fernando Torres. Hanna var den första som fick rätt svar. Grattis!! :)
Kom till hennes blogg HÄR.

I'm in love

Jag är trött på mitt liv. Inget händer och jag orkar inte. Imorgon har jag bild. Lyckan i veckan. Kanske drar till Skärholmen. Beror på om jag orkar. Annars tror jag att jag drar till ip och bara solar, chillar och har det allmänt kul. Får se. Ska smsa med några och se vilket som låter bäst. Sofie

Coconut tree.

min mobil är urladdad och jag hittar inte laddare:'( snyft..

Pannkisar

Nej nu skiter jag i det här. Drar till träningen endå och hejar på brudarna. Vad är laget utan en skrattmås  ? :) nejmen ska käka och sen tagga till träning.
puss

träning om 25 minuter

http://litetuffare.blogg.se/2011/may/tavling.html#comment
Jag cyklar ner till träningen idag. Awesome! Vi hörs när jag kommer hem. Och Jossan hoppas din fot bild bra till helgen. Har 2 matcher att spela. Ska bli riktigt roligt. :D
Oouf sexi mama. <333

Ont i foten.

komigen nu :) forstätt läsa våran blogg och va md i tävlingen som sofie la in :)

Tjenatjena.

skolan idag var rätt chill. Började med teknik, slutade med allmän. Vad ska man säga ? mitt under dan var jag o emelie tvugna att gå till sjuksyster för hon skulle kolla om hon hade feber och jag skulle kolla min fot eftersom det gör så sjukt ont när jag går.

Iallafall. Sitter här hemma nu. Kan ju inte vara med på träningen. frågan är om jag ska åka o kolla. hm.. svårt. nejmen självklart vill jag men kan ju knappt gå. ska nog gå ut o lägga mig o plugga lite istället. Det blir bra. Åh, vi som skulle göra så roliga saker på träningen idag */


Underbar dröm! /Sofie

Min dröm jag hade inatt då..
Jag drömde att Justin bieber hade konsert här i Sverige. Alla stod och skrek och massa och sen kom han ut och så stod jag där med kompisar och så börjar han prata med mig. Jag stod inte och skrek typ.. Men sen följer jag med honom till hans buss och där började vi snacka. Jag snackar min kassa engelska. Menmen.. han ville typ att jag skulle med honom på turné. Såklart sa jag ja och mina föräldrar tyckte också att det lät bra och roligt. Skulle vara borta i 2 veckor. Så jag gick till skolan och ba ta fram material för 2 veckor framåt jag ska iväg. Jag åkte iväg med honom och det var jätte jul. Vi bada, träffa hans kompisar, han hade konserter i typ hela landet och san vakna jag upp. Spännande dröm va?


TÄVLING!!!

Vem är det här? Första rätta svaret får en länkning. Lycka till!

Sofie

I eftermiddag måste jag momma ihåg att berätta om min dröm jag hade inatt. Mihihihiih.. <3

Snygging på ingång!

Sitter här i min sägng och sminkar mig. Woho jag är grym. Allt jag har är en mini spegel och det är skit jobbigt men det funkar. Börjar om 1 timmer och 20 minter så det är lugnt. Ska skriva engelska uppsats idag efer filmen vi kollar på. Önska mig lycka till!!! Vet inte än vad jag kör på för outfit men vi får se. Vi hörs efter skolan. Slutar 15.00 Sofie
David Beckham är bara fööööör snygg för att existera.

My week

Men godmorgon :')

Hostar som jag vet inte vad. säg inte att jag håller på att bli lite krasslig igen. Inte till helgen iallafall !

Tisdag: Skolan, Träning (träffa sofie lite innan) , plugg.
Onsdag: Skolan, Träffa någon kompis? annars plugga.
Torsdag: skola, Träning, plugg.
Fredag: Dra o grilla med nåra kompisar :'d
lördag: Vara med sofie, match, och vara med sofie. ( dock nite helt bestämt än, måste snacka med päronen xd )
Söndag: Detta blir min vilodag. Nejmen ska städa mitt rum OM inte jag har match.


Fotograf: Jag. På bilden: Hanna och Andrea :)


Så rätt..

Blogg funkar ju som vanligt inte. Man ser inte våra inlägg. Blir så jäkla trött. Ska i alla fall göra lite te, äte bullar och kolla på tv nu typ..
Sååååå rätt.. /sofie ;)

when nothing goes right... go left

Blogg.se har dampat i två dagar. Uäk.
Drog somsagt och träffade Sofie<3 Längesen vi var med varandra. har väl stått o snackat lite ibland, men idag var det skitkul ;) Körde fotboll med, Liiidmo,Färestål,Widell,Åhlander,Carlström och Klaesson :) Skitroliga boys.
Somsagt vi körde i typ 2 timmar. sen så hade vi träning. typ fys-.-Nej jallajalla, nu ska jag plugga och sen duscha.. eller tvärtom xd puss

Sommar låt - sofie

Verkligen härlig sommar låt som jag kommer spela i sommar.
Vad tycker ni?
Bra/dålig?

MUMS

Sitter och äter lite bullar jag gjorde på hemkunskapen. Ska snart dra till ip med Jossan. Sola och bara chilla tills det är träning. Kommer hem typ kvart över 8 ikväll. Hörs då. Kram på er gullisar.

SPRRIINg

måste runna till bussen nu. ska träffa sofie. bilder kommer.
puss

Tävling kanske?

Godmorgon på er!

Jag vet att man inte kan se inläggen men blogg.se är stört just nu.. Därför jag inte gillar det. BLÄ!!! Men vi hade tänkt att ha n tävling. "gissa kändis" Vad tycker ni om det? Ni får en suddig på bild på en kändis och ni ska gissa vem det är. Vinnaren får såklart en länkning. Låter inte det bra? Kommentera vad ni tycker så hörs vi efter skolan. Pussar från Sofie.

Sista inlägget för mig. Jossan

nu ska jag duscha och sen sova. Godnatt alla söta läsare :'d


/ JOSSAN xd

wohoo :) besöksrekord idag. *happy*

Tjaa :)

Drog ut o träffade Svarven ett tag :'d älskar att kalla henne det ;) Iallafall, satt o snackade gaalet mycket eftersom vi inte har träffats på en vecka ;o länge !
Kom in nyss iallafall och ska hoppa in i en dusch och sen förmodligen sova. Ska bara kolla klart på bigbrother :d


Kommentar.. again



svar: Uuh, snap.


Bilder från 7/5-11

Sofie

Bilder från grillningen kommer snart. - Sofie

HAHAHA såg kommentarerna Jossan fick. Asså shit lägg ner. Varför skulle hon redigera? Hon är vacker precis som hon är. Och ni som skrev dom stå för era namn. Det är bara patetiskt att inte våga stå för vad man tycker. HAHA!
Till gårdagen då - Mötte upp Hanna, Emelie, Rosanna och Rebecka. Köpte lite cider (alkohol fri såklart), bilar, engångs grill och lite gott. Drog till ett ställe och grillade från 8 till halv 10. Hade det as mysigt. Sen skulle Rosanna och Rebecka med Emma till långsjön. Fråga mig inte varför menmen.. Jag, Hanna och Emelie drog och träffa Vicky vi var med henne till halv 11 och sen drog vi hem till dom och jag sov där. Somnade inte förns halv 1 typ. Var verkligen skit trött. Vi kolla massa talang avsnitt. OMG är kär i typ en kille jag såg där.. Hihihihihh.
Dagen - Vi gick upp halv 10. Eller jag var tvungen att dra upp Hanna, Emelie var dock redan vaken. Vi käka lite och gjorde oss i ordning. Sen åkte vi till Källbrink för dom skulle spela med damlagets b-lag. Asnice. Dom var grymma! :D Ehm och nu är jag hemma. Ska bara chilla och typ duscha. ÄR verkligen skit trött.
Vem orka läsa det här?

Nydesignat.

Designade en header till en tjej lite snabbt.. Jag hoppas det var så hon ville ha den, men hon blev nöjd och det är det viktigaste :)
Klicka på den nydesignade headern ( bilden här nedan) för att komma till hennes blogg :)
// Jossan

/ Jossan

ska gå ut o lägga mig i fina vädret nu.

Sen drar jag på brorsans match så vi hörs senare ;)

i know who u are

Och sen en till sak till svaret.. Jag förminskade ju bilden på bredden asså drog ihop den eftersom jag skulle sätta dit den andra bilden bredvid och då blir det ju så man får smalare ben. men jag skulle aldrig i hela mitt liv kunna tänka mig och redigera bort något fårn min kropp ? ;o
btw.. mamma garvade åt dem där kommentarerna skitmycket. Och det roliga är ju att ni inte vågar stå för det ni tycker.. Patetiskt,

Länkbyte:

http://www.saraandersin.devote.se


kommentar.



svar: Hatar såna här kommentarer. för det första.. VARFÖR skulle jag redigera mina ben ? visst jag hatar dom men so what? är inte så bra på att redigera., och för det andra, jag har bara photoshop på min brorsas data och där kan jag inte lägga in bilder från mitt minneskort och det är omöjligt att redigera på paint. Och för det tredje, Det ser jättemycket ut som oom jag har redigerat benen, men vet ni/du varför ? jo för att jag förminskade bilden och då syntes dom där små kanterna på bilden asså det blir en annan bild när man förminskar.. Jag lägger in orginalbilden här och nu, innnan jag förminskade den!


My night.

elli sover här inatt..

Ska bli skitkul faktiskt.. även fast man inte mår hundra men jag o hon måste snacka riktigt ordentligt nu när inga killar stör. ;) Så det blir övernatting här hemma. Jag drar ju upp o möter henne om en timme ungefär så det är lugnish. Sen får vi se vad som händer. Men nu vet ni mina planer för ikväll.


Sofie sover hos..

Ikväll ka jag sova hos Hanna och Emelie. Super kul ska det bli. Vi hörs inget mer förns imorgon. Kamern är med. Puss. :)

Länkbyte..

Vi tänkte börja med en sak i bloggen :) nämligen länkbyte.

Det är bara skriva i kommentarer eller skicka ett mail : [email protected] så fixar vi det :)

Första länkbytet :

http://www.martinasjodin.blogg.se



Snälla alla läsare! :')

Vet ni hur otroligt glada vi blir när vi får kommentarer om bloggen och sånt ? Det är verkligen jättekul och jag hoppas ni kan kommentera lite så blogglusten ökar :)

Kom in från springrundan för tjugo minuter sen ;) Var ju skitjobbigt eftersom solen lyser på så hårt ;o ska iallafall gå ut o lägga mig lite i solen nu så hörs vi sen när jag har käkat.
bildbrist.. Jag o syrran

Springrunda ?

Vaa jossan springa ?! det kan man ju inte tänka sig :o

Blir dock inte så långt eftersom jag håller på att bli sjuk men eftersom vi inte har några matcher i helgen så vill jag träna på ett annat sätt :) sen när jag kommer hem så lägger jag mig uppe på balkongen och dunkar musik samtidigt som jag solar.
härligt härligt !
Springoutfit kommer väl sen.. hahah xd

Sofie gillar..

Så jävla skön video! Love it. :)

I want you

Snygg bloggen blev Jossan! Vi måste bara finslipa den lite och så men toppen! :) Kom nyss hem från ågesta cukla dit med Frida. Vi käka lite melon och sen cykla vi tillbaka. Hade det roligt i alla fall. Bilder kommer sen. Nu ska jag kolla på tv lite och bara chilla. Ikväll ska vi grilla middag. GOTT SOM FAN SKA DET BLI!! :D
Sofie


börjar grina..


Dagens outfit A´la jossan



Usch.. hatar mina lår !

Det här blev iallafall dagens outfit, hemma! Kommer säkert byta under dagen eftersom en av mina fobier är att gå med jeansshorts när man åker iväg.. bara p.g.a mina lår. Har nog aldrig använt jeansshorts ute bland folk ;o men shortsen klippte jag sönder hemma och linnet är nyligen köpt på H&M.
Nice or Not.?


// Jossan

Sådär :)

Nu har jag gjort en ny header.. vad tycks ? tyckte den blev ganska somrig och jag blev faktiskt ganska nöjd.. hoppas sofie gillar den ;) vi ska försöka fixa och dona jättemycke med bloggen men ni måste svara på frågorna där nere som sofie har ställt och frågat vad vi ska skriva om och sånt.
Om ni inte ser designen, klicka på F5 :0)

Jag faller..

*gääääsp*

Shit vad jag är trött, gårdagen blev ju väldigt lång. kan berätta lite vad som hände :)

Jag drog till Elli. När jag kom dit var det redan Linn,Peter,martin och Isak där (och elli såklart) men vi valde skräckfilm ( Babysitter Wanted
) Skitäcklig film om jag får säga det själv, jag o linn satt o skrek hela filmen och så fort vi skrek så skrek peter också. hahaha sjukt kul. Iallafall efter filmen så gick vi ut, körde vägg i vägg. Sen gick vi ner till myrängsskolan och körde match, sen började peter martin och isak leka ninjor så jag o elli satt o lyssna på musik och snacka för linn skulle hem och äta. Sen klockan 8 så blev det skitkallt så alla drog hem. men jag följde med Linn hem eftersom mamma skulle hämta mig där klockan 11. men vi kollade på en skitnajs film och Jessica ( linns syrra) var också med. hahah klockren humor den där ungen har asså :) vi alla tre låg i linns film och kollade på film. Jag somnade och blev nerputtad av jessica *TACK* sen när jag vakna var klockan tjugo i tio. Då började Linn sitta med ficklampan och skulle göra skuggdjur i taket med hjälp av skuggan. Så jag o Jessica låg och asgarvade, vekrligen asgarvade. Och sen klockan 11 kom mamma och hämtade mig.

Oj ;o
Orkar ni verkligen läsa allt ;o haha.. ska iallafall ut nu ett tag i solen när det ändå är sol.. Och vet ni ? jag håller på att bli sjuk tror jag ;o


bild på mig och Elli igår. *BJUDER STORT !*


Shorts på!

Idag är jag barnvakt till min söta lilla kusin. Senare under dagen ska jag nog ta en cykeltur med Frida. Vet inte vad som händer ikväll eller så men tror jag ska vara hemma och bara slappa. Idag är det så fint väder så shorts åker på. Tycker inte ni vädret är strålande? HAAHAH fattarni strålande? Solens strålar strålar. He-he bara jag som tyckte det var kul.. Pussar Sofie
Tumblr_lior8mwzdi1qbv9tqo1_400_large
Bild från weheartit.com

Vad tycker ni av följande?

Kommer skriva lite olika alternativ som ni får säga vad ni tycker att vi ska ha och inte ha i bloggen.
* Tävlingar. Gissa kändis, gissa djur, dagens blogg m.m
* Hiss och diss?
* Visste ni att..
* Smått om någon kändis varje vecka. Lit info, om den har låtar så vilka och så.
* Frågestunder lite då och så.
skirv vad ni tycker vi borde ha och inte. Vi vill ju göra er så nöjda som möjligt. Sen om det är något alternativ som inte står med som ni tycker vi borde ha med så skriv det också så. TACK! :D

Hej bög!

Drog ut en stund och träffa tvillingarna morin och hedman. Ytterst roligt! Vi lla runt lite, kollam matcher på ip, gungade på daggkåpan och krama en bög. HAHAHA! Roligaste ever. Han skulle till högdalen och skit. Så snäll som jag va förklarade jag vart busshållsplatsen låg. Gullig jag är va? :) Sitter och käkar melon och naturgodis. Duktig eller vad? Jossan du får fan ta och skriva nuuu... Tycker våran statestik är bra bara för att vara andra dagen. Fortsätt så och sprid den vidare. KRAM!
För ful för att vara med på bild..

// Sofie

Tumblr_lh1ir1xmxw1qb0a0vo1_500_large

Andra inlägget av mig

Vad trevligt att Jossan kommer ha det så kul ikväll. Själv vet jag inte vad jag kommer göra. Kanske drar ut annars lär jag sitta hemma och äta melon. Ska gå till coop och köpa det i vilket fall som heslt. Gillar ni melon? Själv älskar jag det! Vanlig och honungs melon. Båda. Mmmmmm. Sofie

Gullig eller hur? :)

Nothing at all

Shit vilken statistik vi hade igår ;o

Hemma nu iallafall :) eller kom hem klockan ett men har duschat. Jag o Jessica är ju så skillade, tar linjeorienteringen på 2 timmar , och mattias tog det på 40 minuter :$ haha.. hur lyckas man ? xd Men det gick bra ändå även fast vi fick gå och stampa i marken hela tiden för att det kryllade med myror...
Ska snart dra hem till farmor och farfar och käka, sen drar jag vidare till Elli där jag kommer spendera min kväll.
vi hörs snart eller imorgon. (sofie kommer säkert updatera)
Men puss från mig !! :)
Jossan

Nu är jossan vaken :')

Godmorgon :'d

Har sovit otroligt gott inatt :) Wonder why :d.

Ska snart gå till bussen, den går elva över så måste gå hel. Men känner att jag inte har tid att blogga nu. Gör det sen när jag kommer hem från skolan =)

Jossan.


Brottom or what ?

Har tränat..

Coopertest blev det.. efter fjärde varvet så pallade inte mitt knä mer , men jag körde endå, fast försiktigare.
Nu sitter jag iallafall här vid datan. hahah förvånad ? nejmen ska snart börja städa mitt rum,tvätta bort smink och packa inför imorgon. hmm.. allt detta ska jag hinna på 20 minuter.
Lycka till jossan... lycka till

Har tränat och är sluuut

Mohahahah. Tjena snyggingar! Allt bra? Sofie här då. Känns jätte roligt och bra att jag har skaffat en blogg med Jossan. Den kommer gå så långt. Vi kommer bjuda på lite allt möjligt. Från himmel till jodt typ. Hoppas ni gillar det. Lär, kommentera, var med i tävlingar och sprid vidare bloggen. Känns ass nice faktiskt. Puss och Kram.
Tumblr_lk18cnicxz1qgjbfco1_500_large

Home.

Hejsan :)

Kom nyss hem från skolan. eller nja, centrum men det är saksamma :)
Bussen ''dog'' i huddinge så var tvungen att gå av men som tur va som var pappa o syrran i centrum så gick till dom xd

Sitter iallafall och lyssnar på musik nu. Dåligt att man måste ha spotify premium för att lyssna på musik utan att tiden rinner... Ska iallafall på träning snart så vi hörs sen när jag kommer hem, Eller imorgon !!

Jossan


Jossan skriver :)

Hejhej :)

Välkomna till min och Sofie´s nya blogg :) Vi kommer skriva om våran vardag,fotboll,lägga in musik, massa bilder, videoklipp,tävlingar medmera. hoppas ni kommer gilla det :)

Design kommer fixas!

Jossan.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0