Lera gillar vi alla!

Tjena snyggingar!
Ska kanske ta och sova snart. Eller runt halv 11. Måste hinna träna lite innan. Rumpövningar och lite magövningar. :thumbup: Tränar ni något hemma? Blir nog inge mer bloggning idag av mig. Tråkigt att ni får lida så mycket, ;) Men vi hörs ju imorgon, dock efter jag har varit och magnetröntgat knät. Är fan nervös..
Godnattkramar från Sofie
Tumblr_lnbzds1ffh1qaa2pto1_500_large

Bästa..

Måste få tipsa om en grym blogg. Läser den nästan varje dag. Hon skriver i alla fall om sitt liv och hur knasig hon är. Hon gör bilder och serier i gimp som gör det hela mycket roligare att läsa! :D Klicka HÄR för att komme till hennes blogg. Sofie

Hoppas dina hårddiskar kraschar!

Jossan jag saknar dig! Kom hem nu för vi måst träffas, snacka skit och ha en tjejkväll! Gash har verkligen mycket att snacka med dig om! :) :love:
Till något helt annat så ska jasg snart duscha. Ska bli riktigt skönt. Slippa se ut som skit. Kör på hela rubbet tidag. Hårinpackning, ansiksskrub och raka mig. Gud så skönt det ska bli. Efter ska jag även smörja in hela mig och sen mysa med mamma och pappa framför tv:n. Har saknat dom när jag itne har sovit hemma på hela veckan! :D Men nu ska jag kolla på lite kläder på datan för jag ska höra om Frida vill med till stan imrogon efter att jag har röntgat mig. Vi skulle ju köpa kläder till Bulgarien. Nej mer om det i något annat inlägg för nu blir det mycket att läsa. Kram!


tråk

Tja.. ingenting har hänt idag, varit lite halvtrist väder, satt o spela plump med Pappa o Tommy inatt, nice. Nu ska jag gå o käka så får vi se vart gud för oss sen. *tHAHAHA*

Last Friday Night

Grym låt och videon är awesome!!
Låten är slut efter 4.50 :)

Jag hoppas att ditt liv blev till vatten

Amen tjaa! Hemm nu och ska snart dra ut och lägga mig i solen. En sak säger jag bara, vill du göra smörfabrik med mig?? Shit asså ni ska se mitt hår. Uuuuch! Aja får bli en lång och skön dusch ikväll. :thumbup: Imorgon blev vi lediga för jag ska till sjukan. Läskiiiigt.. Nej får ta och ta mig i kragen! Är i alla fall tillbaka nu så det blir bra uppdatering i helgen!
Snygga naglar va?? Gjorde dom i måndags, as nöjd! :)

Segt..

Tjatja, jobbar just nu men fick sitta på kontoret och ska svara i telefon när det ringer. Läskigt!! Slutar halv 4 idag tror jag men bloggar senare och i helgen. Passa på att fråga i vår frågestund nu dem svaras på söndag? Tror det va så, länk har ni här;
http://litetuffare.blogg.se/2011/june/fragestund-tavling.html
Kramar Sofie

Jag hoppas du.. du får leva med det..



Detta är nog en av dom bästa låtarna som gjorts, man blir sjukt glad av att höra den låten. Vill bara dansa, nejmen sjukt bra att ligga o lyssna på när man solar eller något. Denna ska drogas mycke i sommar är en sak som är saker !!

Hopp i det blå

Godagens.

Åkte o kolla på match i morse, gick inge vidare men sen drog vi vidare till poolen. Hehe, det var skitvarmt så där var vi från tolv till nu. inte så länge men ska snart dra på match igen.

Har iallafall nyss varit ute med hunden gick dock inte långt eftersom det är sjukt varmt ute menmen. Ska kolla lite på facebook nu och sen drar vi vidare till Lomma där brorsan spelar :* / Jossan


chill


jossans dag

Godmorgon.

Måste skriva snabbt för vi ska dra om 20 minuter och jag har inte bytt om än, men allt för er :) Iallafall, ska först kolla när brorsan spelar mot Malmö, och sen ska vi åka till poolen. nice dag va?? updaterar ikväll.
puss

Schteekarna ?

Hejhej allihopa !

Jossan här. Allt är gött nere i skåne, vi har bara legat och chillat vid poolen varje dag och sen har vi kollat när brodern min spelar fotboll. Dock mår inte jag så bra eftersom det känns som min feber kommer tillbaka snart och jag fryser hela tiden även fast det var 26 grader här idag. Aja, vad gör det, har badat, kallt var det men vad gör det ?? Annars är allt bra, hur är det själva? vad är det för väder i stockholm, eller vart ni nu bor ? skulle vara kul o veta. btw... ska göra en sak när jag kommer hem också, men mer får ni veta sen. Men ska göra det med några äldre personer och sen hanna o emelie. hahahaha det där lät wieerdo men ni får veta när jag kommer hem. ska försöka updatera så mycket som möjligt men hitintills så har jag bara sovit. heheh. Aja nu ska jag kolla lite på fejjan och sen gå upp och hålla dom andra sällskap.
Vi hörs !!

// Jossan


Jag o syrran i poolen idag. härligt

Allt är knaaaaas.

Orkar seriöst inte.. -.- Helt slut och allt är knas! Förlåt mig men jobbar och sover inte hemma. Hejsvejs så hörs vi någon dag. Kramar Sofie.

Avslöjar hemlis ;)

Ska åka och göra gelenaglar. Ingen som kunde tro det va? :) Ska i alla fall bli kul tycker jag. Har aldrig haft det förut så.. Hoppas bara att det går bra och jag vänjer mig vid det. Men ska inte åka förns halv 5 för vi ska äta i centrum innan och sen pallra oss dit. Är fett spänd. Hoppas på att Jossan ska uppdatera någon dag! :P Det är så svårt att uppdatera en blogg själv när man inte har så mycket tid och sen inte vet vad man ska skriva om. Några förslag?


fdsg

Hanna drog hem förhon skulle åka och bada. Dock ville jag inte med. Ligger hemma och solar hellre. :P Klockan 6 ska jag dra iväg och göra hemlisen. Hihihih.. ni är väldigt sugna att veta nu va?? :P Tråkigt för ni får inte veta förns då. Liter ute i solen nu. Passa på medans den är framme! Nu ska jag sola. Tjingeling!!

Love is in the air

Tjenamors! Inte uppe med tuppen idag inte. Vakna 11 och nu sitter vi och äter frulle. Gott! :) Idag ska jag göra en hemlis men tar det innan jag åker. Ni blir lite suktade va? Haha.. Nej nu ska jag vara social mot Hanna. Sofie


:)

Ska kolla på film med Hanna nu och sen sova. HEJDÅ!

Hej

Hej är på ip med töntar.. Nej men kommer hem 11 härs kanske då. Kramar Sofie

hemliiis

Förlåt för ni inte fått någon uppdaterin på vad jag har gjort men har bara kollat på film och ätit middag så det var inte så mycket. Ska kanske träffa Hanna och Emelie snart. Dom ska bara äta klart. Vi hörs kankse ikväll annars imorgon! Ska även göra en rolig sak då som ni får veta då. KRAM!

Snart framme tror jag ?? :)

FRAMME OM 1 TIMME TROR JAG :D Updaterar då förmodligen, annars säger jag punkt för mig här så hörs vi någon dag !! och ni borde förstå att jag inte kan updatera där borta så isåfall lämnar jag över till sofie så kommer updateringen om 1 vecka.
PUSS

Bjuder!

Det blev lite svårt att höra menmen.. Bjuder på mig själv också!! :)

Let's go!

Tjaaaaaaaaaaa! Hemma igen. Är jätte trött i benen. :( Menmen det var värt det. Hittade 2 bikini topper har ju trosor som är bra så. :) Ska fixa ett videoinlägg till er snart. Tycker ni det är bra att vi har börjat göra videoinlägg? Vi gör det trots allt för eran skull. Och glöm inte frågestundstävlingen!
http://litetuffare.blogg.se/2011/june/fragestund-tavling.html#comment

SOMMAR PLÅGA

Sofie

Danza Kuduro

Årets sommarplåga ?? Ja det tror jag garanterat. Grymt skön låt och aa, den är grym, passar till vilka fester som helst egentligen. untzuntz.

Öka takten sista halvtimmen ;)

Fan vad nice statestik vi hade igår! Fortsätt så hörrni!! Nu ska jag göra mig iordnign för ska till Farsta idag med mamma. Kolla om jag hittar någon bikini knaske 2? ;) Hoppas i alla fall på det. Efter kasnke jag träffar Alex om han är hemma.. Hoppas även på det för det var så längesen vi sågs. Nu måste jag skynda mig lite. Kram på er!

påväg

Godmorgon. fast det är väl ingen som vaknat än.

nu sitter vi i bilen på väg till Skåne. Vi har väl åkt ungefär 1 timme eller sådär, alltså 8 timmar kvar. KUUL. not. menmen ska bli kul att hälsa på familjen där borta. Och min lilla vovve jag inte sätt på ett år? ett halvår kanske. jajja.. det här är ju somsagt tidsinställt så vi kanske hamnar i någon trafik och kommer fram senare än förväntat men änsålänge så har vi inte kommit ut på någon stor väg ännu ;) how i know ?? chansar bara lite hejvilt.
vi hörs senare !! :)

Frågestund + tävling

Kör på nu. Tror den avslutas på söndag nästa vecka så ni har gått om tid.
Fråga det ni är sugna på att veta om oss!
Plus i denna frågestund är det en tävling också. Vi väljer ut den som ställde den/dom bästa frågorna och "vinnaren" får en länkning.
FRÅGA PÅ NU!

/ Sofie

Funtar på att borsta tänderna och fysa lite för att sen kolla mtv och sedan sova. ÄR inte så jätte trött faktiskt. Menmen kommer säkert bli. Ska i alla fall orka kolla på skins kvart i 11. Godnatt och så hörs vi imorgon. Då kommer även ett videoinlägg. :) Puss!


Bättre lycka nästa gång

Det var bara en som gissa på dagens kändis och den svara fel. Hon svara Haylie Duff men det var Adele.

skåneland imorgon

chaa.. statistiken går uppåt. hääärligt och många kommentarer har vi fått också. nice !! Min data har gått i 2 bitar. på riktigt. man kan hålla den i varsin hand. random ? sadface:( så nu vet jag inte hur jag ska kunna updatera men jag gör några tidsinställda under dagen och sen på kvällen kanske jag updaterar live. how nice ? ska ta och lägga ner packningen i väskan nu och sen hoppa in i en dusch, skiter i att städa rummet just nu. aja vi hörs ;)
puss !!
midsommar. B-J-U-D-E-R

Länkbyte med Julia!

En super söt tjej som skriver om sin vardag, mode, tipsar och mycket mer. Värd att läsa! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg. :)

Glöm inte tävlingen!

Glöm inte tävlingen som avslutas ikväll 20.00!!
http://litetuffare.blogg.se/2011/june/taaaaavling.html#comment

Jossans Checklista

Såhär ser min dag ut, woho skitroligt, typ eller inte. Ska åka iväg och handla en ben&jerry sen så det blir toppen.
Vi hörs senare så ska vi se hur mycket jag har hunnit göra. Kommer ju bara fastna vid datan -.- aja vi hörs !! ;)

Beundrar verkligen den här tjejen!

Så sjukt duktig. Tror hon är 12 eller 13 nu men på breakeven videon är hon nog inte mer än 10-11 år. Grymt duktig är hon! Hon kommer nog bli stor redan när hon fyller 16-17 tror jag. Sofie

Videoinlägg - Sliten

Herregud vad pinsamt, vet ni hur trött jag är eller ????? Herregud, tror jag upprepade att jag skulle till skåne också 2 gånger, hahah nu har ni något o skratta åt.
Dagens fråga:
Tycker ni att vi ska göra fler videoinlägg ?? :)

Kliiiiick!

Har precis varit och handlat med mamma och pappa. Mat dårå, lite kött, potatis sen köpte jag också tuggummin! Stooort packet! :D Nu ska jag ta och läsa Klick och lyssna på musik. Vi hörs, sofie! :)

Fan jävla cp!!!

Ehm nu ska jag ta och göra en smoothie, läsa/kolla film. Beror på vad min mamma vill. Nämligen bara vi hemma. Mysigt värre! :) Pappa drog ut och sprang, ville med men kan ju inte pga mig cp knä. ÅÅÅÅH!!! :( Menmen första juli jag jag i alla fall på magnetröntgen för att se vad felet är. Hoppas inget allvarligt! Nej nu måste jag ta och gå. Tjingeling! Sofie :love:

Coolt va?

Har fixat så smilies vi gör på våran blogg blir gubbar. Nice va? Kolla bara in dom här..
:) :P ;( :D :rolleyes: :blush: :cool: :bigeyes:
Sofie

Tääääävling!!!

GISSA KÄNDIS!!
Tävlingen avslutas ikväll 20.00
Den första med rätt svar får en länkning!
Lycka till! :)

/ Jossan

jag säger också godnatt nu. är jättetrött men min papi ska dra ner till shell nu och handla polly till mig, wiie. Då kanske man blir piggare men ska slumra lite här i soffan så länge.. slänger förmodligen in ett videoinlägg imorgon.
puss


ny profilbild @ansiktsboken

hahAHAA

Nu säger jag godnatt till er för jag ska hänga lite med Malin och Amil, sen läsa och sen sova! Imorgon blir det upp runt halv 10. Kanske åker och solar. Beror på om jag har ork eller inte. Godnatt!

HAHAHAHAHA UUCH! Bjuuuder som sjutton!

Trött som e svin

Gokväll snyggingar.

Min kväll har varit suuper, har suttit o spelat spel med pappa och min fabror, det var astråkigt. haha.. tog 3 timmar, 3 TIMMAR. VILKET LIV ?? aja nu sitter jag här medans resten av familjen är i parken på baksidan. Ska gå ut till dom också och spöa dom i fotboll. min sport ju. ;))

Imorgon drar jag till centrum och kollar lite saker till mina naglar. Ska handla lite lösnaglar och fixa till dom ;)


Videon vi alla har väntat på

Tog lite tid att ladda upp för videofy fucka ut.. FÖRLÅT!!

Något jag vill ha är..

en one pice. Så jäkla coolt. Vet det kanske är "ute" men sak samma. Så jäkla coolt och dom verkar vara sköna!
Första är killmodell men så sjukt snyggt mönster. Den andra är bara grymt cool. Älgmönster. Vem gillar inte älgar liksom? HAHA! och den tredje är fluffig och len. Kostar bara 1600:-  Bara och bara likom.. /Sofie

Sofie

Videoinlägg kommer!!!!

härlig solig dag.

chaa.. sorry att jag inte bloggat idag men när jag vakna så skulle vi tydligen direkt till huddinge för att kolla midsommarstång så det var bara att sätta på sig kläder o lite smink och sen dra iväg. Där borta köpte vi åkkupongoer så jag o syrran åkte karuseller, skittråkigt men men vad gör man inte ?? Sen köpte vi sockervadd och popcorn. mums. Hann faktiskt ta lite bilder idag. Bara på mig själv dock men vad gör det? Ska packa lite också, woupsie ?? vart ska jag ? den som gissar rätt får en länkning.


Jag o syrran idag. cute?

ooouf, jag vet att du tycker jag är sexig.

Tänkte göra ett videoinlägg idag. Antingen innan jag drar till rådsparken eller när jag kommer hem. Efter rådsparken ska jag i alla fall till min morbror, moster och kusin. Käka lite lunch med dom och så.. Nu måste jag fixa mig. Det går ju inte att gå ut i trosor, bh och handduk på huvudet. ;)

sätta fart!

Hur trött jag än är måste jag träna lite, kör rumpövningar, situps, armhävningar, plankan och så ska vi se om det blir något mer. Antingen lördag eller söndag tänker jag sticka till gymmet med pappa och träna. Kolla om jag kan köra på crosstrainer. HOPPAS! Om jag kan då köttar vi. Nu är det fan dags att jobba på min kropp så jag kan visa mig i bikini i sommar. Hehehe.. :) Godnatt på er allihopa! Kramar Sofie!

Bild brist

Fyfan vilket väder...

Somna och gud så skänt det var. Dock sova jag bara en timme men det var bra för då kan jag sova ikväll. :P Kollar tv nu med mamma. Criminals mind. As bra! :D Nej nu ska ajg lägga på soffan igen och kolla vidare. Vi hörs! / Sofie

Bild på nya bikinin.

 

Tycker den har helt OK färg, lite ball sådär ;) tog bara första bästa, eftersom jag är i nöd av att ha en , men det ser bättre ut i verkligheten. aja, nu fick ni en titt iallafall ;)


Lista... hade tråkigt

OM MIG

[ ] Jag är kortare än 160cm.

[x] Ibland tycker jag att jag är ful.

[/] Jag blir lätt brun.

[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.

[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.

[ ] Jag har en tatuering.

[x] Jag är osäker över mitt utseende.

[ ] Jag har haft/har tandställning.

[ ] Jag har glasögon/linser.

[] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.

[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.

[ ] Jag har mer än två piercingar.

[ ] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.

[x] Jag har fräknar.

 

FAMILJ

[ ] Jag har svurit åt mina föräldrar.

[ ] Jag har rymt hemifrån.

[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.

[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.

[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.

[/] Jag vill ha barn nån dag.

[ ] Jag har barn.

[ ] Jag har mist ett barn. 


SKOLA/JOBB

[x] Jag studerar

[ ] Jag jobbar.

[x] Jag har somnat i skolan/jobbet.

[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.

[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.

[ ] Jag har fått sparken.

 

SKAMLIGHETER

[ ] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.

[ ] Jag börjar ännu gråta av Disneyfilmer.

[ ] Jag har kissat på mig av skratt.

[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.

[x] Jag har gråtit av skratt.

[x] Jag har limmat fast min hand i något.

[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur munnen.

[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

 

HÄLSA

[ ] Jag föddes med en sjukdom.

[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.

[x] Jag har brutit ett ben.(nyckelbenet)

[ ] Mina tonciller har tagits bort.

[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.

[ ] Mina visdomständer har tagits bort.

[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.

[X] Jag har haft vattkoppor.

[ ] Jag har haft/har astma.

 

RESANDE

[x] Jag har kört mer än 300km på en dag.

[x] Jag har flugit.

[ ] Jag har varit i Ryssland.

[ ] Jag har varit i Kina.

[ ] Jag har varit på Golfen Center.

[ ] Jag har varit i Japan.

[ ] Jag har varit i USA.

[ ] Jag har varit i Afrika.

[ ] Jag har varit i Asien.

 

ERFARENHETER

[/] Jag har tappat bort mig i min hemstad.

[x] Jag har sett en fallande stjärna.

[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.

[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.

[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.

[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.

[ ] Jag har varit i ett casino.

[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.

[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.

[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.

[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.

[ ] Jag har krockat i en bil.

[x] Jag har åkt skidor.

[x] Jag har medverkat i ett skådespel.

[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.

[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.

[ ] Jag har sett norrskenet.

[x] Jag har suttit på ett tak på natten.

[x] Jag har aprillat någon.

[x] Jag har åkt taxi.

[ ] Jag har ätit sushi.

[ ] Jag har åkt snowboard.

 

FÖRHÅLLANDEN

[x] Jag är singel

[ ] Jag är i ett förhållande.

[ ] Jag är förlovad.

[ ] Jag är gift.

[ ] Jag har varit på en blind date.

[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.

[x] Jag saknar någon just nu.

[ ] Jag är rädd för att bli övergiven.

[ ] Jag har varit otrogen i ett förhållande.

[ ] Jag har skiljt mig.

[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.

[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.

[x] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.

[ ] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande

 

SEXUALITET

[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.

[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.

[ ] Jag har blivit kysst i regnet.

[x] Jag har kramat en för mig helt okänd person.

[ ] Jag har kysst en för mig helt okänd person.

 

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.

[X] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.

[ ] Jag har smugit ut utan lov.

[ ] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.

[ ] Jag har en hemlighet som ingen vet.

[x] Jag har fuskat i ett spel.

[ ] Jag har struntat i ett prov.

 

DÅLIGA TIDER

[ ] Jag har druckit alkohol.

[ ] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.

[ ] Jag kan inte svälja piller.

[ ] Jag har blivit diagnoserad med depression.

[ ] Jag tar mediciner mot depression.

[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.

[x] Jag har vaknat gråtande.

[x] Jag har somnat gråtande.

 

DÖDEN

[x] Jag är rädd för att dö.

[x] Jag hatar begravningar.

[ ] Jag har sett någon dö.

[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

[x] Någon nära till mig har begått självmord.

 

MATERIALISM

[ ] Jag äger mer än 5 rap CDs.

[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.

[ ] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga

[ ] Jag äger många dyra designerväskor.

[x] Jag äger något från H&M.

[ ] Jag samlar på serietidninar.

[ ] Jag äger något från Benetton.

[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay/Tradera

[ ] Jag äger något från Diesel.

 

RANDOM

[ ] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.

[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.

[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor

[ ] Jag ser på nyheterna.

[ ] Jag dödar inte insekter.

[ ] Jag svär ofta.

[ ] Jag sjunger i duschen.

[ ] Jag är en morgonperson.

[ ] Jag betalade för min rington.

[ ] Jag är petig med grammatik.

[x] Jag är en sportfanatiker.

[/] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.

[x] Jag är bra på att baka.

[ ] Min favoritfärg är vit, ljusröd eller ljusblå.

[ ] Jag skulle ha pyjamas på mig till jobbet.

[ ] Jag vet hur man skjuter.

[/] Jag är kär i kärleken.

[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.( hela tiden )

[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.

[ ] Jag är bra på matematik.

[x] Jag tror på spöken.

[x] Jag kan inte sova om jag vet att det finns en spindel i rummet.

[x] Jag är väldigt kittlig.

[ ] Jag älskar mörk choklad.

[ ] Jag spelar dataspel och/eller Playstation-spel.

[x] Jag är bra på att minnas ansikten.

[x] Jag är bra på att minnas namn.

[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra med resten av mitt liv.


blogg.se DAMPAR.. OVANLIGT ?

Kul verkligen.. skulle lägga in bild på bikinin så funkar det inte ??? blogg.se HATA ! sofie ska vi byta till myshowroom ?? skämta, vilket kul skämt. Ni får bild sen.
puss

i remember

håller med sofie. mer bilder måste upp. ska försöka ta lite idag. synd att det regnar. annars hade man ju gått ut och tagit bilder, aja vi får se vad som händer, kommer snart bild på min nya bikini, snyggsnygg.

jossan mer bilder måste vi ladda upp

Fick sluta tidigare idag! Skönt. Ni är man ledig 4 dagar och sen är det bara att börja jobba igen. Sak samma pengar rullar in. Nice! :) Ska bara chilla idag tror jag och sen imorgon är det midsommar. Vad har ni för planer?
Sofie

utan någon tvekan är du den perfekta

HejsanHoppsan.

Vaknade vi nio av att det verkligen dundrade ute, då satte jag på mig kläder o sånt och sen drog jag pappa brorsan och linnea till centrum, köpte nya fotbollsskor till brorsan och en bikini till mig ( visar bild sen) håller på att hjälpa mamma o städa köket eftersom hon opererades imorse. Snäll som man är *auwi*
Nu ska jag forstätta så hörs vi sen.
puss:*

onödigt

Alohaaa

Sitter i soffan bredvid brodern min. Vi kollar på något grymt tvprogram. Har nyss rakat benen så känner mig fräääsch, nyttigt att veta. ska gå o dricka lite nu, puss

now everybody put your hand in the air

Kom nyss hem, kändes obekvmt att stå och heja på bajen när man hejat på stuvsta sen man kunde prata lixom, aja bäst o vänja mig. Messar lite med Axel också, reder ut lite saker men mer får ni inte veta. Ska fortsätta bada nu så hörs vi senare.
puss

Har ont i mina fötter också.. :(

Nej nu tänkte jag hoppa in i duschen men orkar verklige ninte. Kankse ska sova en timme först? Vafan orkar inget av det.. :( Såååååå anstängande.

What are words

Har ni  hört att dom har börjat spela den här låten på radion? Sjukt nice!
tänker fortfarande på hur vilken underbar kille han är som inte lämnar sin fru.
Kärlekt till honom och hans fru! <3
Sofie

Snygg man e..

Verkligen förlåt för dålig uppdatering av mig. Men jag har ju jobbat. Gick upp 4 igår och jobba ill halv 4 sen sova jag, åt och sen drog jag hem till Melinda igen. Sov där. Idag gick vi upp 5. Sovmorgon!! Kom hem vid halv 5 och nu gör jag inget. Ska duscha, äta och sen typ chilla. Drar hem till Melinda och sover där inatt igen. Imorgon är det bara att kötta på jobbet för det är sista dagen den här veckan. Ska bli ganska skönt. Varenda muskel i min kropp gör ont. :(


Outfit




Grå munkis: Bikbok
Svarta tights: Hm?
Vitt linne: Gina

Party rock em

Yoo mangazzz.

Blev nyss klar jaooo, kör håret i en tofs, ett par tights och en grå tjockiströja. Myysigt. Tar bild på outfit och slänger in den innan jag sticker,
puss på er lään

dags o börja fixa sig ??

Tja. sitter och har absolut inget liv, fick igång min lilla mini pc så sitter vid den nu. har tagit lite webbilder, så det kommer det bli mer av när jag sitter vid den här datan ;) *yeey* Ska snart dra till brodern min´s fotbollsmatch. Möter bajen eller stuvsta, han har ju bytt lag men vet inte vilket lag han ska stå i idag??? probleemoo.. Har iallafall dushcat nyss, eller tvättat ut håret, det behövdes verkligen. Sitter i ett nystädat rum också så det är skitnice. Men nu måste jag sminka mig och platta håret, sitter med håret i en handduk. bjussar på en skitsnygg bild så hörs vi sen.


Såhäääääär snygg är jag just nu... not

Rösta nuu !!!

Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!

 

Skulle betyda oerhört mycket om ni bara klickade på länken ovan och röstade på min klänning, dom som röstar får självklart länkar här i bloggen.!!


Whatcha got

har ni hört Dessies nya låt ?? jag tycker inte den är jättedålig, den är faktiskt helt OK. Ju mer man lyssnar desto bättre, och hon är ju jättesöt i videon ;o men låten liknar så många andra låtar, om man lyssnar på melodin i början så hör man att det är en annan låt.


all day,all night what the fuck

Godmorgon Snyggingar. Vaknade nyss, eller blev väckt nyss, suck.

Idag ska jag kolla på brorsans fotbollsmatch och antagligen packa lite i think. Ska ju till skåne på söndag och kommer hem på lördag nästa vecka, men jag tar med mig datan så ni kommer säkert få helt OK updatering. får bara se om jag hinner men annars finns ju sofie. Har verkligen ingenting att blogga om så ska spela lite nu.
puss

Jossans myskväll tillbringas med ........



så sant som sagt. nu ska kvällen tillbringas framför teven med familjen. Förlåt för dålig updatering men Sofie har sommarjobb och jag har sommarlov, daa :) nejmen försöker updatera lite under alla dagar.
puss

Härlig dag med Hanna.

Drog och träffade hanna, vi drog till IP där victor och morgan var. Sen kom typ hampus och någon till. Vi spela fotboll, sen drog vi till coop., hanna ville bjuda mig på någo tmen jag vägrade, slutade med att hon köpte en nacho tallrik, gulligt? :) Haha sen drog vi till killarna igen på IP, då började det åska och blixtra så jag hanna och victor drog till coop, köpte äppelmunk, vilket var äckkligt så jag o hanna köpte en till fast en vanlijmunk och sen en dricka. Sen satt vi o snacka i ca 1 timme tills mamma kom och hämta mig och jag kom hem nyss. Dagen har varit skitrolig. Visstja färgade hannas hår också. Blev skitbra ;) hehee...

// Jossan


brorsans avslutning.

Cry

drog somsagt till viktors match. dom förlora med 3-2 och vet ni..... carola häggkvists son spelar ju i BP ni vet Amadeus och jag o hanna typ dog. haha vi satt på gräset och ba: shit det är carola.. hahaha aja, hon va inne 2003 som hanna sa, men va coolt o komma till ett föräldramöte så har man superwoman lixom. aja. nu sitter jag här bredvid syrran som har ögoninflammation, snyggt. ska pussa på henne lite nu så blir hon glad och jag kommer säkert bli ledsen när jag är smittad, men vad gör man inte för familjen ?

Så sjuuuuukt snygg - Sofie

Är det bara jag som tycker Leonardo Dicaprio är sjukt snygg?? Dör för honom!

BILDER FRÅN ÖREBRO ( inte många)




Alla ''discobilder'' är från discot vi hade hemma igår och hanna o elin körde lite teater :)

Nu får det lov att bli ordentligt igen

Under dom dagarna vi var borta har statistiken varti hemsk. Skit dålig. Men nu kör vi igen!!

Borta bra men hemma bäst

Jag är hemma men ska duscha och sen sova någon timme. Ska jobba inatt/imogon. Så sover hos Melinda. Drar dit vid 9 typ. Kramar Sofie

fotboll e inget man tröttnar på.

nu är jag hemma...'
'
Örebro är väl inte våran cup... Haha. Allting gick otur för oss, jag och många hamnade i det laget som alla skadade var i. men vi kämpade endå, förlorade alla gruppspelsmatcher, blev kallade olämpliga ord när vi mötte örebro, ajabaja. mysan blir skadad,moa skadad,hellan skadad,kristin skadad och johanna skadad vilket tyder på att vi måste spela med 10 spelare mot dom. Alltså en mindre spelare, humöret blev jobbigt och vi började gnälla och dom började gnälla men så gåre. Slängde mig i en gyttjepöl eftersom vädret inte heller var på våran sida. Vi kom iallafall till B-slutspel som andra laget också gjorde och båda lagen förlorade på straffar.-.-

På lördags på discot när vi kom dit så vare sååå lamt. DJ:n var KASS! låten ''just the way you are'' kom, på spanska?! Där tog det stopp. Orkade inte mer då. inga dansade alla stod i grupper och pratade bara typ. Så när vi kommer in då börjar vi dansa galet typ hoppa runt, dansa med killar o så. vid halv elva drog vi därifrån och hem, för att sedan sova. Igår åkte hälften av laget hem så andra halvan gick o köpte jättemycket godis och sedan åkte vi och kollade på semifinalerna. Sen drog vi hem, hade disco hemma och sen flyttade vi in alla sängar till mitten och sov där. och imorse vaknadr vi halv nio. käka frukost, städa och sen drog vi och kollade på finalen mellan örebro och sköllersta. Örebro vann............. trist. men så äre och jag sov hela bilresan hem och sen när alla skulle väcka mig så skrek ALLA mitt namn så jag vaknar med ett ryck. hahaha ala blickar på en nyvaken chey, snyggt. Ska iaf, dra nu, brorsan har match ikväll så jag ska kolla på den. det har hänt så mycket den här veckan så jag vet inte vart jag ska sluta. hahahah vi hörs sen med lite bilder antagligen. vi hörs puss.

Tidsinställt - Sofie

Vet inte när vi kommer hem idag. Kankse 4 eller kanske till kvällen. Beror på hur det går för oss att spela. Bra hoppas vi, eller? :) Jo klart vi gör! Hoppas alla tidsinställda har varit bra. När vi kommer hem blir i alla fall bloggningen bra igen. Toppen bra va? Har för hoppningsvis tagit massor med bilder som ni kommer få. Hehe.. Nej nu måste jag sova. Skriver nämligen det här torsdag 16/6 och ska upp kvart över 5 imorgon så.. Godnatt och hejdå!


snart hem

Hejhej, just nu städar vi för att sen kolla finalen. Sen blir det lunch och sen drar vi hem. Ska bli skönt att sova i sin egena säng. Dock har jag gjort illa mitt knä igen. Klantigt som man är. Nej nu ska jag städa. Hejdå /Sofie

Dålig cup

Pisscup. Ingenting är på våran sida och imorgon åker vi hem. Berättar mer då. Puss

Låt - Söndag

Sak noel, Loca People

Tips - Sofie

Något jag tycker är jätte snygt är ear cuff. Ett grymt suggt örhänge. Dock har jag inget själv men skulle jätter gärna vilja ha. Ska nog ta och köpa mig ett. Borde finnas på glitter eller kankse har hm, kicks det? Kan inte kosta så mycket. Max 100 :- skulle jag tro. Det ser i alla fall ut såhär;
Finns ju olika varianter. I alla fall ett lite tips till dig som gillar att ha smycken eller bara tuffa örhängen!

Tidsinställt Lördag

Godmorgon. Vet inte när vi har match idag men men. Nu står förmodligen hela laget på kö till toaletten eller något. hahaha fett random. Iallafall, vi åker hem på måndag, bara så ni vet ;) ) och då kommer vanliga inlägg upp + bilder från helgen.
puss
// Jossan

Live från örebro

Tjatja. Ligger i sängen nu och väntar på att ledarna ska släcka lamporna. Två förluster idag för mitt lag men det var dåligt väder osv imorgon kör vi på konstgräs och det kommer alltså bli toppen. Vi hörs när vi kommer hem eller imorgon. Puss / jossan

bra/dålig?

Coconut tree - Mohombi
Tyckte inte låten var bra till en början men nu är den bra.
Vad tycker du?
/Sofie

live av sofie :)

Tjatja!! Hur är det med er? Lånar Fridas mobil just nu. Busigt, hihi. :) Nej men vilar lite för vi ska snart dra och spela nästa match. Första gick ganska bra 1-1 härligt! :) Dock spela jag inte men heja som en galning. Hahahah nej nu ska jag lämna tillbaka hennes mobil och så hörs vi. Kramar Sofie :))

Tidsinställt!!!

Nu är vi framme vid skolan. Ska snart dra till planerna typ. Får dock inte spela den här cupen pga mitt knä. Suger som sjutton! Hoppas allt är bra där hemma. :) /Sofie

Bilder från igårkväll!

Tidsinställt by Jossan Fredag.

Nu sitter vi förmodligen i bilen påväg till örebro, vi droppar sakerna och sen så drar vi direkt på match. Kommer säkert vara grymt taggad. om jag nu dock får spela men det är ju bara vänta o se !! ^^

born this way

Vi åker om 20 minuter och här sitter jag i pyamas, v hörs när jag kommer hem.. puss

/ Jossan

Sådär nu har jag fixat lite tidsinställda, måste sova nu ska upp om 6 timmar. kanske hinner blogga imorgo innan vi sticker annars säger jag: HA EN BRA HELG ALLIHOPA SÅ SYNS VI NÄR VI KOMMER HEM MED GULDMEDALJER :D

Gör lite tidsinställda

Har packat ner allt förutom tandborste, hårborste och sånt. Ska fixa lite tidsinställa nu som kommer in under dom dagarna vi är borta. Kankse får blogga från en kompis mobil. Får se! Men nu ska jag borsta tänderna och sen sova. Vi hörs någon dag! Kram på er! /Sofie

Hoppas! Hoppas! Hoppas!

Hemma igen och nu är det dags att packa. Måste verkligen måste börja. Har lagt fram en sak, pjamas. Vi hörs när jag är klar. Ska kankse också åka och träna lite. Testa springa på löpband eller crosstrainer och se hur det går. Hoppas det går bra för då får jag spela i Örebro! Hoppas! Hoppas! Hoppas! Sofie

Ja jag tycker jag är cool!!

vi ska vandra hand i hand

Dålig statistik idag, men det är sommarlov då är väl alla utomhus o leker. Håller på o packar, kanske får åka med imorgon ändå :D hhaha.. men nu ska jag packa ner handduk och sen har jag några grejer till att fixa.
puss

/ Sofie

Dålig uppdate av mig men har varit upptagen hela dagen. Nu sticker jag hem till min kusin. Hörs!

not luck is bad luck

Haha.. kom på att jag klagar väldigt mycket. Trodde det här skulle bli en glad och rolig blogg att läsa men icke sa nicke. Äh ska inte säga något, är sjuk och ska iväg imorgon. Klart man får må dåligt. Gjorde ett videoinlägg till er iallafall. Detta är min absoluta otursdag och aa. mer får ni veta i videoinlägget...


bajs.

Kanske inte får åka med imorgon :'( har dock bara 38 graders feber nu, men ändå för mycket. Måste vila nu så ni får inge bra update. måstemåste vila.

california reaching

IMORGON KLOCKAN 06:00 ska vi SAMLAS på IP. SEX?!?!?!?!??!!??!?!?!?!??!?! aldrig i hela mitt liv. måste gå upp fem då. åh herregud. måste lixom börja packa nuuuu, har ingen bikini och vi ska bada i något bad där. help me? det ska säkert gå, andas jossan,andas.

Bad luck

herregud. min natt var uäk.

Vaknade tjugo över fyra av att jag var tvungen att gå ner och dricka. När jag kom ner började jag känna mig yr och orkade knappt ta ett glas, kände att jag var påväg att börja svimma, sen kom jag inte ihåg vad som hände men tror jag somnade, jag satte mig ner och typ var tvungen att vila lite och sen tog jag feber 40,3 inte konstigt at tjag mådde dåligt, tog med mig vattnet upp på rummet och sen somnade jag.

Mår bättre nu och min feber har sjunkit myyyyycket, kanske beror på att jag har tagit alvedon. har bara 37,3 nu så det är bra ! hoppas den inte stiger bara för imorgon drar jag till örebro vilket påminner om att jag kanske måste börja packa snart??

lyxfällan next------>

Hejhej. mår mycket bättre nu. men har fortfarande feber.

Funderar på att dra till SKHLM imorgon, behöver en n bikini och lite andra saker, tänkte slänga in ett kort inlägg nu för ska kolla på lxfällan.
puss

Bloggar inte från min data så har inga bilder just nu..

Håller på att laga mat, eller ja min syrra gör det. Så snart ska jag äta. Sen kommer Frida. Hon sover här inatt. Mysigt värre!!! :) Vi kommer käka morötter och dipp, skit gott. Sen kommer vi spela tv-spel och kolla film. Imorgon blir det barnvakt. Kanske åker till farsta med mamma senare. Beror på.. Lär i alla fall uppdatera er lite. Inte så mycket dock. Men Jossan klaraer det bra. Eller? :)
Sofie

videoinlägg.

inte så kul att se när jag står och pratar när jag är sjuk. men somsagt, bjuder och för att få en roligare blogg så måste man bjuda på lite såna här saker. Här får ni iallafall och ursäkta rösten men har jätteont i halsen när jag pratar.


Pinsamt värre

Bjuder som satan!!!!

Måste..

Hejhej allihopa! Har inte gjort något idag. Fick lite saker av min syrra. Parfym, navelpercing och en plånbok. TACK! Vet inte om jag orkar dra till Huddinge idag. Är trött och sen så måste jag fixa mig om jag nu ska åka. Och det har jag ingen lust med.. Tråkigt att höra att Jossan är sjuk. Krya på dig vännen. <3 Men till något helt annat. Ska ta och ladda ner litemusik och sedan lägga in dom på min ipod. Behöver verkligen ny musik! Sen kanske jag ska ta och lägga in bilder på datan så jag har. Börjar trötta ut er med gammla bilder. FÖRLÅT! :( Sofie

/ Jossan 'fniss*

om någon kommer förbi med lite choklad till sjuka lilla mig är den personen BÄST.

shake it up

Tja.

funderar lite som sofie sa. att dra ner tll centrum.
Skulle behöva lite nya saker. men vet inte om jag orkar. tog nyss 2 alvedon och hoppas att febern sjunker lite så jag kan pallra mig iväg. om jag orkar såklart. updaterar lite sen. sen tänkte jag fixa lite saker med bloggen också. härligthärligt. vi hörs sen.
puss

Yeeeees

Redan vaken och har ätit frukost också. Funderar på att gå in till min syrra snart. Hon är juhemma igen! ska se vad jag får och så. Något måste hon ju ha köpt. ;) hmm.. Idag ska jag inte göra så mycket. Funderar på att dra till Huddinge en snabbis och kolla in hm typ. Måste köpa ny ansikssak. Bra att veta va? Kram Sofie

Det kallas att bjuda på sig själv.

Inte innan örebroo :/

tja..

vaknade med feber. har legat och frysit hela natten och haft en sån sjudundran huvudvärk. inte bra alls. vi som ska åka i övermorgon. suck. om vädret blir dåligt idag så ska jag förmodligen vara med sofie. Ska ta och dricka te och ta lite alvedon så mår jag bättre. uääk. updaterar sen. ska lägga mig i soffan o vila nu.
puss

tråkig update.

Tja.

Sorry att jag inte lagt in något inlägg, men har sovit,sovit,städat lite,sovit,ätit,handlat och städat. känner mig riktigt duktig nu så min madre kom hem med en godispåse. auuuwi :D ahah.. men ska kolla lite nu på ett skitbra program. Säger nog godnatt för mig nu.
puss

Säger godnatt nu - Sofiee

Säger nog godnatt nu. Pappa åker snart och hämtar syrran på arlanda så.. Kankse snackar i lur med någon eller så. Hörs imorgon. KRAM!
Tumblr_lat0gxkor91qch9dho1_500_large_large

Hoppas det inte gör något..?

Har inte loggat för jag mår dåligt över en sak. Känner mig rätt nere och sen för jag har varit med Amanda. Den tjejn gör min dag asså. Nu ska jag vila för jag mår inge bra. :( Sofie

Trist

Hejhej. vet nte varför sofie inte har bloggat men hon skriver väl antagligen om det sen.

Idag vaknade jag o Elli halv tolv. vi satte på desperate Houswifes och åt frukost. sen så kollade vi nåra avsnitt* beroende* och sen bytte vi om. men jag hade jätteont i halsen så kan inte vara med på träningen. Typiskt innan örebro också. och sen har jag ont i öronen så måste åka o kolla det imorgon-.- jippikaje.
Mår absolut inge bra, huvudvärk på högsta nivå så ska ta o lägga mig o vila lite i soffan kanske updaterar sen, om ni har tur.
puss

lista / Jossan

Du heter: Josefin Johansson
Smeknamn: Jossan??
Berätta något om dig själv som knappt någon känner till: vetinte?
Låt som du lyssnar på när du är deppig: olika?? xd
Beroende av: Mobil,vänner,datan,godis.^^ kan rabbla upp en hel lista??
Vad tror folk om dig: glad chey^^?????????????
får du oftast komplimanger för: Typ mina ögon och mitt hår. + mina kinder. vilket jag hatar.
Brukar du skratta för dig själv: Gör det varje dag.

Var bor du: Huddinge
Trivs du där: helt OK
Äger du några converse:har ägt, ska köpa iår :)
När blev du fotad senast: igår.
Hur känner du dig nu: sjuk
Vanligaste färg på dina kläder: vit,svart,grått. typ.. hahaha chaa tråkig chey. 
Vem strulade du senast med: Det vill ni allt veta huh ?? xd
Vad saknar du: En pojkvän.
Hade du en bra kväll igår: bästa kvällen ever
När brukar du oftast gå och lägga dig: Vardagar: 11. helger: tills jag blir trött, men oftast tidigt eftersom jag har matcher dagen efter.
Är du blyg: nej
Sysslar du med någon idrott: <3Fotboll
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: ja 
Har du spytt offentligt: HAHAHAHAH nej..
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Inte vara ett svin iallafall. Som alla killar verkar vara,
Dumpa/bli dumpad: har dumpat, ''/
Är du nöjd med ditt liv: helt ok
Är du bortskämd: nej.

Vad gör du i morgon: förmodligen vara hemma och ta det lugnt. packa lite.
Vad längtar du till: örebroooo
Gillar du att gå på bio: jarå
Har du någon allra bästa vän: ja
Tycker du om någon just nu: maybe
Gröna eller röda äpplen: gröna haha
Har du bra tålamod: beror på vad det är.
Vilken tid gick du upp idag: halv tolv
Har du sovit i din egen säng inatt: nej 
Sover du helst med eller utan någon: med såklart.
!!När grät du senast: På matchen i lördags när jag fick en smäll på knäet.
Vad skulle du göra om du vann en miljon: ojoj, massa!
Vad använder du för schampo: Dom som luktar gott^^
Hur gammal är du: 96:a ( 14 snart 15) för dem som fattar trögt. ;)
Vad tycker du om brunetter: Jaa, vad tycker jag. bara en hårfärg så venne.
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej
Har du piercing: bara öronen. ska ta i naveln efter sommaren.
Vill du gifta dig: klart jag vill men man får väl ta det som det kommer.
Vill du ha barn: ja
Solar du ofta: Har aldrig solat solarium, men när det är sol ute så passar jag ju på ;)
Är du bra på att laga mat: hihihi jaa absolut :)
Är du höjdrädd: Kalla mig mister höjdrädd. nejmen aa det är jag men försöker att inte vara det xd
Hur vig är du: inte vig någonstans xd
Är du musikalisk: nej jag suger på det där haha :p
Gillar du att sjunga: att sjunga falskt är min grej :)
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Vilken är din favoritglass: magnum
Tror du på ett liv efter döden? man vet aldrig.
Har du tandläkarskräck? nej men hatar ordet ''tandläkare''
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvällsmänniska
Vilken ögonfärg har du: mina ögon ändrar färg, när det är som kallast på vintern får jag ljusblåa, på våren har jag grönblåa och på sommaren har jag Blåa.
Har du någon gång gråtit dig till sömns: flera gånger
Biter du på naglarna: sometimes, håller på o sluta
Röker du: aldrig gjort.
Vad kollar du på hos en kille/tjej: ögonen, sen kan man ju se utseendet och sånt, men det är inte det jag faller för. måste lära känna han först. en elak kille=nej tack.
Hur många gånger har du varit kär: 1 gång för mycket.
har du varit helt ärlig: neej har ljugit om varenda en. vad troru?.........

korvstråganoff med ris.

Godmorgon Allihopa.

Sitter här på golvet i Elli´s vardagsrum nu och kollar på desperate housewifes. Vi gick och la oss runt halv tolv och sen somnade vi väl vid tolv. vi låg i hennes uterum. myys. Idag ska vi väl bara chilla och sen vid kvart i fem så har vi träning, efter träningen drar jag hem,duschar och käkar och sen stannar jag hemma ikväll eftersom jag drar till Örebro på fredag och då ska jag vara hemma hos min far och mor. snällt?? nej nu ska vi kolla klart på filmen. spännande.
puss

random rubrik. made by Ellinore Hedbeck.

Vem fan vet?

Exakt såhär känner jag just nu. Ska nog inte träffa någon idag. Möjligtvis Amanda men vafan kom igen. Det är Amanda vi snackar om. Världens bästa tjej. Hon kanske bara gör min dag bra?
Sofie

Är såhääääääääääääär trött

Vet jag är grymt snuskig men jag duschar imorgon bitti istället för jag orkar inte nu. Är sjukt trött och vill bara dö! Tyckte inte att jag tappat så mycket kondition men när vi cykla. Oj fyfan. Höll på att svimma. Shit vad dålig kondis jag har fått. Inte bra alls! Men så fort jag kan springa blir det ut och köra löpning. RUN FOR IT!
Sofie

Mysigt värre - Sofie

Drog till kungenskurva en stund med mamma och Malin. Skulle kolla på bikini men såklart hittar man ingen. :( Får kolla lite på hm's hemsida och beställa hem någon. Smart va? Ikväll ska jag nog träna med pappa. Han springer och jag cyklar. Sen imorgon drar jag  nog ut och springer. Måste ju få igång rörelsen i knät. Vill spela i örebro men det är sagt att jag inte ska det. Dock kan det ju hända ett mirakel. HOPPAS! Sen innan jag går och lägger mig ska jag ha tagit ett bad. Ska ha hårinpackning, skum och ljus. MYSIGT VÄRRE!
Bild från google.se

True

Kvinnor tänker oftare på sitt utseende än sitt inre,
för att män har lättare att se än att tänka.
/Sofie

Hos elli

Aloha. Sitter hemma hos Elli nu och kollar film. Updaterar sen

snabbt.

Ska snart dra till Elli. eller snart o snart, kvart i ett men ska fråga ifall jag kan komma dit lite tidigare. maybe :) sItter o spelar lite så ska fortsätta med det nu. höres.

/ Sofie

Igår drog jag och täffa Amanda och sen sov hon här. Därför jag inte har bloggat något. Men hade en trevlig kväll och så. Bilder på hur jag såg ut kommer nog. Kommer nämligen inte ihåg om jag tog någon. Hehe.. Men tror det. Idag ska jag i alla fall bara vara hemma eller det är vad jag vet nu. Dock senare så är det träning för laget men jag ska ändå dit. Kanske testa jogga lite och annars köra fys. Wiho!
Vi hörs snyggingar!

Your beautiful

Godmorgon.Ska snart åka hem till elli. eller snart o snart, klockan ett :) Sen drar vi till IP och sen drar vi hem till henne igen men allt det där vet ni redan. vet inte om jag kommer updatera så mycket ikväll. ska försöka sno hennes iphone :D hihihi oj nu blev det inte hemligt, hon läser ju bloggen. nejmen saksmma, ni vet att det kanske inte kommer någon updatering från mig nu. herregud, pausar i varje inlägg.
bäst att jag avslutar.
puss

Schema''

dålig skylt menmen.
Ni ser ju vad som händer imorgon/idag. Ska sova nu, ska upp om 11 timmar.¨
puss
/ Jossan

Hanna o Emme

Grattis era små skitungar :) Älskar er !! // Jossan!
<3
Hanna Hedman och Emelie Hedman

TIPS

Måste tipsa som filme som vi såg igår. Både jag och Jossan börja gråta. Eller på mig kom det bara lite tårara lite bara men på henne forsa det. Det är i alla fall Miley Cirys som spelar och jag tycker hon gör det bra. Hennes föräldrar har skilt sig och hon är skit sur på sin pappa men sen en sommar ska hon bo hos honom men sin lillebror. Det som inte vet är att pappan är sjuk. Dom börjar få upp kontakten och hon blir kär. Väldigt bra film så har du inte sett den SE!!

Facebook@

Hejhej.

Sov ju somsagt hos Sofie inatt med Hanna. Snacka om att vi lökade. Jag o Sofie delade ju säng o herregud vad varmt det var. hahah.. Vi låg iaf och kollade på film ''The last song'' Låg och RÅGRINADE. ahahha sofie o hanna börja garva åt mig :$ verkligen värd att se !! Ikväll ska jag bara ta det lugnt och imorgon ska jag träffa Elli med några. Och sen är det ju träning också :)

// Jossan

Visstja: Vi vann matchen med 4-2, det stod 1-2 i halvlek till dom. Snacka om en vändning.

Fuck rubriker

Har ätit och bara tagit det lugnt. Kom hem kvart över 5 så.. Klockan 8 ska jag träffa Amanda och vi ska kolla match på ip. Hihi! Ehm just nu lyssnar jag på musik och är inne på facebook. Kanske kommer in ett videoinlägg från mig senare. Men nu ska jag dra. Puss på er!

Arkiv bild

Uppe med tuppen

Godmorgon!

Allt bra med er? Vi är i alla fall uppe met tuppen. Har sovit bra men har varit grymt varmt. Jag Sofie har duschat och sen har vi ätit. Hanna har dragit hem för att göra sig iordning för match. Vi ska inte göra så jätte mycket nu tills våran tränare hämtar oss. Halv 2 så det är lugnt. Vi lär höras efter matchen för nu ska vi hitta på något. KRAMAR!

Hej och hejdå

Hej allesammans! Vi fick med oss Hanna! Wiho! Båda sover hos mig. Imorgon ska dom spela match men den är inte tidig så det är chill. Ehm nu ska vi kolla skräckfilm och så hörs vi imorgon. GODNATT ALLESAMMANS!!!!!!!! :D :D :D

Vi hörs ikväll

Jossan kommer hit snart och sen ska vi dra och bada. Nice! Så jäkla varmt så man måste ju svalka sig lite. Hon slaggar här sen också. Vi hörs ikväll.

/ Sofie

Nu blir det mat. MUMS!

fml

hemma från matchen. åkte in på en närkamp med en bajentjej och hon fixade till mitt andra knä. TACK kan inte gå nu. TACKTACKTACK. NU kan mitt liv inte bli värre tror jag. ska duscha nu, om jag ens kommer upp för trapporna.

ska dra om 20

 

vi hörs efter matchen !
puss

Bodybuilder next?? by. emelie

ska byta om snart. Linnea har äntligen lagt in bilderna från skolavslutningen så ska lägga in dom sen. Vi hörs !!:)


dagen innan skolavslutningen.

Fakta

Visste ni två saker?? Innan man spelar match är det bra att äta choklad, typ kexchoklad och mjölkchoklad och sånt, och efter match är det bra att äta typ chips. saltchips. Men den lagen bryter jag nu, mamma åker ner till centrum o handlar chips till mig som jag kan ha både före och efter match. då får jag i mig det jag behöver eftersom man förlorar salt när man svettas.

Snygg ros va?

Tjena snyggingar!

Allt bra med er? Själv är man pigg som en lärka. Nej okej driver lite. Ska snart börja gör mig iordning för ska ner och kolla när laget spelar match. Kanske går lite tidigare också och kollar när damerna spelar. Får se. Några i laget ska ju vara med och spela där. Men får se som sagt. Nej nu ska jag ta och kollar runte lite på facebook. Kramar Sofie!


Galant.

Godmorgon Snyggingar. Fattar inte varför jag vakna nyss??? Idag har jag hemmamatch mot bajen. Tagga. Ska nog dra dit lite tidigare eftersom att några tjejer från laget ska spela med damerna. nice, eller hur ?? och sen efter den matchen så har vi match så det blir ju perfa.. oj.. *tjugo minuter senare*
Ska dra ner o käka frukost nu.
puss

Videoinlägg

Somsagt, dåligt ljus, osminkad, håret uppe i en knut och en slapp t-shirt. enjoy.



// Jossan

Kärlek kan suga men det är den finaste som finns

Tänkte fixa en tävling. Antingen veckans eller dagens kändis. Får se.. Men den lär okmma upp imorgon. Ävn något videoinlägg eller 2. Vem vet? Skulle det sitta bra? Jo såklart det skulle. Nu kollar jag på Skins på mtv. Gryyymt! Nej nu börjar det. Hörs senare. Kramar Sofie.

My summer

 

(ofixad skylt)

Örebro m. laget.

Åka till landet med Elli förmodligen.

Åka till Marcus landställe ( ? )

Tillbringa dagar med laget.

Sena kvällar, bada , grilla, umgås

Kompisar.

Massa cuper.

 

Och mycket mera saker ska jag göra, men det är så här det ser ut nu. sen så håller vi ju er updaterade med bloggen :)

jossan.


tråkigt inlägg.

Vi hade skitbra statistik igår. keep going. Gokväll. Sitter o messar med Frugan o Marcus. Roligt. haha.. imorgon har man match mot bajen. är skittaggad. Måste vinna det här nu! Bästavän kanske kommer o kollar på matchen.

Har absolut ingenting att skriva om, väntar fortfarande på bilderna från linnéa. men i nästa inlägg så visar jag hur mitt sommarlov ska se ut.!!
hold on.

Så jäkla kul - Sofie

Kollar på wipeout US. å jäkla kul! 5an nu, kolla in! :)

Här ligger jag i bh och shorts!

Drog till långsjön med Hanna och där träffa vi Frida, Matilda, Hanna.w, Victor och Pontus. sola och bada och hade det mysigt. Sen cykla vi hem. Har duschat och ätit. Gjorde maten själv. Fick bli pytt i panna idag igen isom mamma och pappa är hos hans jobbarkompis och äter. Men gott vare! Väntar på att göra mig iordning och att Jossan ska komma hit. Sofie

Edit: Ska inte träffa Jossan. Det tar vi någon annan dag istället.

Bilder från Skolavslutning/ ''Poolparty''



















Asnice dag. Saknar vännerna redan <3

// jossan

Min dag igår och idag var grym !! Förlåt att jag inte updaterat förresten..

Efter träningen drog jag hem, packade och sen skjutsade farfar och farmor mig till segeltorp där jag mötte Linnea och Fanny. Vi drog till donken, satt o flumma hela tiden typ, sen drog vi vidare till kvantum där vi köpte godis. Sen när vi kom hem till Linnea så duscha jag o fanny, sen hade vi ansiktsmask och sen så gick vi och käka jordgubbar och glass. Sen typ halv tolv gick vi och la oss och vi somna kvart över ett.

Imorse vaknade vi kvart i sex eftersom vi skulle fixa håret och sånt. Men vi blev klara en halvtimme innan vi skulle gå så det var lite onödigt. Tog nåra bilder från skolavslutningen med min kamera som ni får i nästa inlägg och sen får ni lite bilder från Linneas systemkamera. Ska vänta tills hon lagt in dom på FB så jag kan ta dom.

Efter skolavslutningen så drog jag,micha,eve,linnea,fanny och linda hem till Fanny och bada. Inbyggd pool och dansgolv+dunkmusik. hahahah det var skiitkul !! vi dansa,bada,sola och blablabla. Har blivit lite brun iallafall. aja nu ska jag lägga in bilderna på datan.
puss

// Sofie

Örebro med laget.
Bulgarien den 23 juli med Frida, mamma och pappa.
Sola och bada mycket.
Vara ute på sena sommarkvällar.
Grilla!
Umgås med kompisar.
Sen lär det bli mycket mer men inget jag vet just nu.

Inte bästa bilden menmen..

Nu har man sommarlov. Underbart! Ska kanske dra till långsjön med några  vänner och bada. Men har ett probelm. Ingen bikini. Vad gör man nu. Nakenbad?? Nej fan heller. Haha. Men vet inte om jag drar ens. Får se..
Ingen höjdar bild men den bästa på hur jag såg ut idag. Nu har jag bytt om. Hehe.. Kankse ny profilbild på facebook? Vad tycker du?? :)

Ganska coolt va!?

Glömde säga igår att när vi var på skansen så såg vi Måns Zelmerlöw, the moniker och Eric Amarillo. Skit coolt!!! Dock tyckte Vicky att jag var kändiskåt (?) menmen.. jag gilla stunden. Måns log åt mig och jag vinka och ååh. Ganska coolt, erkänn! Jag vet att ni tyckerd det.

Stunden vi alla har väntat på.

Godmorgon!

Idag slutar jag skulan. Fan vad skönt med 10 veckors lov. Underbart!
Nu ska jag börja föra mig i ordning. Ska köra på lite mer smycken än vanligt tror jag. Får nog låna av syrran isom jag inte äger så mycket armband och sånt. Hehe..
Vi hörs och ha en bra skolavslutning! Kramar Sofie.

Imorgon får jag sommarlov!!

Nu blir det lite träning och smörja in benen och sen ska jag sova. Eller kanske läser lite också. Beror på om jag orkar eller inte. Så godnatt.


18:de november

Twilight breaking down. Den kommer ut den 18:de november iår.
Vill verkligen se den. Trailern verkar så jäkla bra!
Någon mer än jag som verkligen är sugen på att se den här?
Sofie

Drog inte och sola..

Drog inte och sola utan drog och tog en ordentlig dusch. Raka benen, hade ansikstvätt, hårinpackning och skrubba hela kroppen nogrant. Nu kollar jag på klassträffen och det är väl bra? Har bara kollat lite. Nej nu ska jag kolla vidare och hoppas att Jossan uppdaterar snart.
Gillar statistiken. Den går upp! :)


Solarium??

Sitter och målar mina naglar till imorgon. Lite extra kan man ju köra på. Funderar dock på att dra en snabbis till solariumet men tvekar lite. Får smsa Amanda och se om hon e på. Hörs! /Sofie

Hemma igen!! Fan vad lyckat!

Hemm igen. Drog hem efter skansen men sen drog jag in till stan igen. Skulle boka resa till sommaren. Bulgarien eller Rhodos lutar det åt. Låter nice va? Längar som sjutton. Har dö ont i mitt huvud i alla fall så ska ta det lite lugnt och snart äte. Pytt i panna. GOTT! /Sofie

Red like a rose.

Tjoo Snyggingar. Väntar på att klockan ska ticka till kvart i fyra så jag kan dra ner o käka mat hos farmor och farfar. Sen därifrån tar jag mig till träningen. Ska bli chill att träna igen eftersom vi haft uppehåll några dagar. Nicenice. Nej, nu känner jag att jag tråkar ut er. JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kom på att vi har glass hemma så ska ta o käka det nu :DDDDDDDDDDDDdd happy girl :) mat är det bästa som finns. man tröttnar aldrig på ordet. matMatMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT :D haha okej hejdå ! :*


What are words

Kom nyss hem från sjukhuset. Måste på sjukgymnastik en lång tid framöver och pappa tyckte att jag skulle fundera på akupunktur. har redan funderat klart: ALDRIG I HELA MITT LIV ATT JAG GÖR DET.
Har nyss ätit jordgubbar o glass. Tog faktiskt några bilder innan jag stack. Körde på mittbena idag. så här får ni lite bilder på hur jag såg ut idag och sen lär ni få bilder från viktors avslutning.


Skansen idag med klassen

Nu är jag tillbaka också. Saknat mig? Klart ni har. Men lämnade över bloggandet till Jossan igår för jag mådde inge bra. Men nu så.. Ska bli riktigt varmt idag så får ta medc mig mycket att dricka så man inte får solsting och så ska jag ha shorts och något linne. Tänker inte svettas sönder. Vad jag vet nu så ska jag inte på grönan efter skansen. Men det kanske blir ändring på det. Vem vet? :P Nej nu ska jag göra mig iordning. Måste ju se bra ut när jag ska träffa min slänkt. ;) HAHAH! Amanda sa så till mig igår. Hon är bara avundsjuk!


Singing in the rain.

Godmorgon! Vaknade för  tio minuter sen och är redan klar. Om jag hade gått i skolan idag så hade vi börjat halv tio, meeeen jag ska kolla på viktors avslutning som börjar halv nio, och sen kommer pappa o hämtar mig kvart över nio och då drar vi till sjukhuset. Tar med mig kameran men vi får se hur länge batterierna går. Satte den nyss på laddning :) nej nu ska jag käka.
puss

Musik - Sofie

Call your grilfriend - ROBYN
Grym låt!

Jossan ska sova.

ska göra en cover med Elli någon dag. lägger upp den här kansek isåfall. nej nu ska jag sova. Godnatt

Turn up the love now


jobbigt läge att man alltid fastnar vid datan när man ska städa.
Men så äre.. har ju inge brottom. Ledig imorgon då ;) Ska på viktors avslutning halv nio och sen drar jag därifrån till doktorn. Nice ! Sen drar jag på träning och sen drar jag hem till nea somsagt. Har absolut inge o skriva, men updaterar sen.
puss<3

When you say nothing at all

The smile on your face let me know that u need me


Mr. Saxobeat

årets sommarplåga ?


made by jossan o sofie

Har nyss gjort en ny design :d Hoppas den blev bra, och om du inte ser den. Klicka på F5 :D
kommentera hiss/diss?

Två frågor:

har du någon sommar/vår flört?
gillar du någon?

svar: Haha fattar inte riktigt frågan, men nej?? xd
Gillar o gillar, jag var kär i en kille för någon vecka sen, men sen visade det sig när vi hade träffats att det inte var menat att det skulle vara jag o han tydligen, men jag har gått vidare. Men, gillar, neej.. det gör jag inte ;o inte nu iallafall !

Orkar seriöst inte mer

Mår inte bra. Känner mig borta och känns som om jag ska spy. Jippi liksom. Vi hörs när jag mår bättre. Sitter ute i skuggan nu i alla fall. Måste ha luft. Sofie

don´t stop

Den ända killen man kan lita på är sin pappa !

Tjaa !!

Känner mig riktigt duktig. Håller på att städa mitt rum , vilket inte går jättebra men den här gången blir det att dammsuga och sånt o typ damma :d haha. duktiig cheey, fast kommer inte orka det sista men skitsamma:) Håller på att packa medans också eftersom jag sover hos Linnea imorgon eftersom vi har skolavslutning på fredag och då sover jag hos henne. najs va? på kvällen kommer nåra killar över så kollar vi på film o hare mysigt. sista dagen i åttan måste man ju lixom fira , så varför inte passa på lixom :) Haha. Men nu ska jag fortsätta städa.
XOXO :'d

skansen

Chaa allihopa. Kom hem till centrum runt tio i ett. Då gick jag o nea till HM och sen till Lindex och sen ick vi till Subway där fabbe,hannes,matte och pontus var. Höll dom sällskap :)

Skansen var skittråkigt. vi orkade inte svara på alla frågor utan vi gick runt o kolla på djuren istället. haha, sälarna<3 nejmen det är var ett tråkigt inlägg, ska kolla ifall någon kan göra design till oss nu.
puss

Hej snyggve!

Somnade på soffan i 2 och en halv timme. Hur skönt som helst. Men vakna upp hungrig som en dåre och till regn. Inte lika skönt. Menmen. Har ätit och nu känns det bra. Tänkt ta och kolla på i rymden finns inga känslor. Någon som har sett den och tycker den är bra? Vi hörs senare. Kramar!

VI MÅSTE HA!!!

JOSSAN VI MÅSTE HA EN NY DESIGN!!
Någon som vill ställa upp på att göra en. Den får såklart en länkning!

Djurvän

Godmorgon. Hinner inte updatera så mycke för jag ska snart rusha till bussen och möta mattias. Sen åker vi till centrum där resten av klassen är och sen drar vi till skansen. slutar runt ett och kommer hem halv två kanske ? ? hörs då !! Kameran är med så kan ju ta lite bilder. just for u.:*

true

Nyss vaknat. Mamma kommer om 10 minuter och hämtar mig. Men bra som man är så är man klar. Tött som fan bara. Tjingeling!

Ouuuf.. SNYGG!

Jag säger som Jossan, GODNATT! Ska ta och smsa lite och ta det allmänt chill och sen sova. Om jag nu kan. Får se. Har ju nigen skola imorgon så behöver inte direkt lägga mig tidigt. Men även om jag är ledig ska jag upp halv 8 för halv 9 prick ska jag vara på vårdcentralen. Men nej mer om det imorgon! Godnattkram från Sofie.


midnight dream

hemma från match nu.
Vinst med 6-0. NICE. ska kolla klart på sverigematchen och sen blire duschen.GODNATT

Nu börjar det

Nu är det paus och sen blir det desperate housewives. Bästa serien ever! Dags att sluta nu börjar det. :) Sofie

Musik - Sofie

James Morrison - Love Is Hard

Måste hitta den rätta.

Den dagen jag faller ner på knä för en kille, är när jag knyter min sons skor.


HAHAH

SNYGG, VERKLIGEN!

kolla in om..

Hade tänkt köra på ett videoinlägg innan jag sticker iväg sen så kolla in om en halvtimme eller så. Sofie

Bild från när jag var liten, hiih

När jag såg bilden på jossan skulle jag bara vilja komma med en hink full med vatten och hälla på henne. Någon som är med? ;) Låg ute tills klockan blev 20 i 2 då gick jag in. Fått lite färg på både ben och mage. Wiho! Min kusin kom sen. Vi skulle tydligen vara banvakter så ja. Fick ta hand om henne tills mamma kom hem. Det var bara 20 minuter som tur va. Kände mig inte så duktig om man säger så..

Sunny.

Chaa..
Ligger ute i solen och chillar gaaalet. måste sola bort min strumprand och shortsrand ;) hahaa.. försökte ta lite kort där ute men ser ju ut som jag vet inte vad utan smink, menmen en bild kan jag bjussa på där man dock inte ser facet.. måste ju ändå börja med lite nya bilder i bloggen.. eller hur?? ganska trött på dom gamla..

IALLAFALL.. ligger o lyssnar på musik, nice ! Dricker mycket vatten också eftersom vi ska spela match ikväll och då måste vi ha mycke vatten i oss. okej men nu ska jag forstätta sola. okeej?? hehe.. dåligt inlägg men who cares.


I do this every time

äntligen hemma.
Dagen har varit najs faktiskt. Vi drog somsagt o badade, jag linnea och michan var först. inga andra tjejer badade :d hahah.. Sen så sprang vi o hoppa i igen efter ett litet tag men sen så låg jag o solade. Har fått lite färg fast inte så mycket och därför ska jag gå upp på balkongen och sola. nice !!! Ikväll har jag match också.

Ända bilden på mamma och pappas dator..

Sa hejdå till min storasyster. Kommer sakna henne som sjutton.. <3
Satt ute i solen i 30 minuter och hela huvudet höll på att sprängas. En lite paus var jag tvungen att ta.
Ska dricka lite och sen dra ut igen.
Sofie

BADKRUKA.... NOT :'d

Godmorgon Allihopa.

Sitter o käkar lite frukost nu. Har fyrtio minuter på mig så det är chill. *tio år senare* nejmen dagen kommer vara nice, vi drar härifrån ungefär tio över nio och sen drar klassen och badar och sen slutar vi tjugo i ett. najs va?? badkläderna e på, ingen badkruka här inte ;) Den här dan ska jag ta o göra årets första dopp. Nu ska jag gå o tagga till *hehe* nejmen måste snacka lite med mami


Dåligt med bilder?

Godmorgon!
Börjar 9 och slutar typ 12? Sen blir det hem och sola. Fan vad nice. Min syrra och henne skille håller på att göra frukost just nu. Hon drar ju till Grekland idag och är där i en vecka så hon tänkte lyxa till det lite. Vem tackar nej till god frukost, som man slipper göra själv? Det är i alla fall skit varmt idag så det blir shorts och någon tröja bara. Kankse kommer bild ieftermiddag. Nu ska jag sminka mig. Pussar Sofie!

That tonight.

Ska sova nu era små sötsaker :d hahahah.. aja ska upp tidigt imorgon.. eller nej vi har ju sovmoron men måste fixa min matsäck-.-. aja.. bara att få det gjort. PUSS O KRAM O GONATT !!!! :*

//Sofie

Ska ta och sova nu. Vi hörs imorgon. Tjingeling! :D

du är den finaste som finns

matchen gick skitbra..vinst med 2-0. ska dra o käka nu. updaterar senare.
puss

Kort

Nu blir det mat och sen drar jag. Hörs ikväll.

Söt bild va? ;)

Hemma igen! Vi fika lite. Käka as god glass som Fridas mamma hade gjort. Mums! Sen snacka vi om lite allt möjligt eller aa jag och Frida satt mest bara där. Hehe.. Men senare kommer dom och hämtar mig. Ska dra med och kolla när laget spelar match. Awesome! Vet inte när jag kommer ham men 8? halv 9? Något i den stilen. Nu ska jag hjälpa till med maten. Vi hörs!

Alla som inte dansar.

nu drar jag vidare på festen.. åker direkt till min match sen så ni kommer inte få någon updatering i några timmar.. hoppas sofie updaterar men det är ju så pass fint väder så ni lär väl se ?? Aja nu ska vi dra. puss

Snart åker vi :)

Ska snart ta och åka till min tränare med min mamma och pappa. Vi ska snacka lite planer inför sommaren. Hemlis är det men när vi har fixat allt så får ni veta vad det är. Ska vekligen bli skit roligt. Längtar redan!! Och bara för ni ska bli lite glada också. Om 4 dagar är det sommarlov. Hur känns det?? :) Nu måste jag platta håret. Kramar Sofie!

Knäskada. + lite av min dag.

Godmorgon..

Vakna för ett tag sedan men orkade inte sätta på datan då. Idag klockan halv tre ska familjen på 60 årsfest. Hon som fyller har hyrt en festlokal inne i stan ( NAJS) så vi ska dra dit halv tre och halv sex måste jag dra därifrån eftersom jag har match mot Tyresö.

Vissa av er vet ju att jag har en knäskada. och den fick jag från en match förra året när en tjej sparkade mig med fotbollsdobbarna före i mitt knä, jag har inte kunnat köra fullt ut på matcher och träningar och den här tjejen som sparkade mig spelar i det laget vi ska möta idag. Nejmen vaddå taggad? ska typ kötta henne.. nejmen asså är så sjukt arg eftersom hon har förstört hela min fotbollkarriär typ..

Iallafall.. ska på återbesök med knäet den 9 juni. Och för er som undrar. Titta.. det är en knöl som sitter mellan en benbit som inte växt dit i mitt ben, så den ligger och skaver när jag springer. *ritar en bild i paint*


hoppas ni fattar.. men när jag springer så åker knölen upp och ner och den skaver då mot skelettet. Det var så jag har uppfattat vad dom sa. Kan komma med ett klarare beslut efter jag varit på återbesök. och då ska jag fråga ifall dom kan göra en operation som gör knäet bättre.

jossan


Outfit - igår

Såhär såg jag ut igår när jag åkte hem till Jossan. Översta bilden hade jag bara.

Videoinlägg

Somsagt det skulle upp före jag drog på bion menmen.. Bättre sent än aldrig?

Sofie

Håller på att ladda upp ett videoinlägg som skulle upp innan jag drog på bio igentligen men det gick ju så segt så.. Men det kommer om 10 min. :)

Underbar kväll.

Baksmällan 2 var skitgrym !! hahha jag o sofie skratta så vi grät.. det var nåra som kolla snett på mig också tydligen men whatever.. filmen var rolig iallafall :d

Vad ska man skriva ? har match imorgon så ska ta det lite lugnt nu ikväll.. glömde ta bilder också och jag glömde min kamera i Ellis väska så ska få den imorgon. snällt va ?? :)

Vi hörs senare ikväll eller imorgon.
puss

jossan

Fett sexig

Sitter här i sängen och lyssnar på musik och plattar håret. Ska ta en buss senare än dom andra för dom ska äta där men jag äter här hemma. Därför behöver jag inte gå förns kvart över 5. Ganska chill om jag får säga det själv.

Vill du ligga med mig då?

Vet att dom flesta är trött på den här låten nu men inte jag. Gillar den lika mycket som förut! :)
Sofie

SKITRAND.. HAHHA

HAHAHAH visstja.. igår när jag kom hem för att jag skulle byta shorts så såg jag att jag hade fått VÄRSTA randen.. såg ut som om jag hade vita shorts på mig.. hahhaha och sen när jag skulle ta av mina strumpor så såg det ut som om jag hade vita strumpor.. asså det såg så sjukt kul ut och det hade jag bara fått under fem timmar.. hade ingen sån rand dagen innan. och snäll som jag är så tog jag bild :dhahahahahhahaha.. var beredda på att garva ihjäl er :'d





Hahah erkänn.. lite kul. men jag hade faktiskt strumpor på mig igår när vi spela fotboll... xd stackars mig som ska bada med klassen på tisdag ;o

Jag drar till bion om en kvart.. hörs när jag kommer hem !!
puss

Baksmällan 2

Nu ska jag hoppa in i duschen för senare ikväll ska jag på bio med några. Jossan skrev det i förra inlägget. Baksmällan 2. Nu kör vi!!

//// jossan

min dag kunde inte blivit sämre igår.. det ända bra var dock att jag va med Jessica linn o Johanna. sen när dom drog så dorg jag hem och då kom sofie. vilket räddade hela min kväll för skulle inte klarat mig annars. Killar är svin, okej ? Lyssna på mig nu innan killar förvärrar allt, killar är svin och har alltid varit det. När sofie va här så grilla vi marshmellows ovanför nåra ljus, skitmysigt. satt o skrek skithögt i köket. Jag la mig ner på golvet och önskade att jag bara kunde sjunka igenom marken. Usch vad jag hatade mitt liv igår. Räddningen idag är att jag drar på bio med Elli,Johanna,Jessica,Sofie,Linn och Martin. Lonely. men typ den ända äkta killkompisen .. Ska iallafall vara skitglad idag.. eller försöka.. hahahah vilka deppinlägg jag kör. Iallafll, vi ska se på Baksmällan 2. är den bra ?? ska dra typ halv fem eller något så ska fixa mig lite nu.
vi hörs sen.

angrygirl

-jossan-

Sofie sover här inatt.. har hänt lite grejer som jag måste snacka om så vi går ut på en promenad och pratar. mysigt värre. vi hörs ikväll.

words

Att ha ett leende på läpparna betyder inte att du alltid är lycklig, utan att du är tillräckligt stark att skratta när det gör ont.


I WANT YOU NOW

Nja tvätta inte bilen. Hehe.. sola lite och sen kom min morbror och moster. Fika lite och sen åkte jag iväg med mamma och pappa. Kolla på en bil och sen handla vi. Väntar på mat nu och skulle kunna tro att vi ska äta om 10 minuter? Hoppas på det för börjar bli riktigt hungrig. :)

Rekommenderar denna film!!

Har suttit ute i drygt 2 timmar nu. Bara i skuggan dock men ska nog ut i solen snart. Ska kanske tvätta bilen. Få lite pengar för det och en bränna. Vem säger nej på det? Inte jag i alla fall. Har kollat på film. Juno. En riktig bra film som jag rekommenderar. Hon är 16 och blir gravit men gör inte abort och sen så ska någon adomptera men det blir knas och aa den är i alla fall bra. Nej nu ska jag se till att göra något. Hörs! Sofie


Love is in the air

Kom in för kanske en kvart sen. Helt seriöst det är så jävla varmt. Man kan inte vara i solen utan att svettas som en gris. HEHEHEH! Nej men seriöst det måste nog vara närmare 30 grader. NU ÄR DET SOMMAR! Men ska i alla fall gå ut och sätta mig på våran "altan" och läsa lite. Dock så är det skugga mendet är fortfarande skit varmt! Hoppas ni får en bra dag så hörs vi senare. Kramar Sofie.


känner ni ruuset

Tjaa :)

Vaknade halv tio, sen drog jag o träffade emelie och kom hem för en kvart sen.. hon åker ju till turkiet idag klockan fyra. kommer sakna henne. 'snyft'

nu sitter jag o lyssnar musik. har precis fixat klart mig och ska snart cykla till stuvsta där jag möter upp elli och linn, vi drar o köper hårfärg och sen drar vi till IP. lär väl chilla där ett tag. sen kommer väl typ axel och sen ska vi ringa dit nåra andra också. det blir ju toppen. Ska gå o ringa jessica nu.
puss


SOL! SOL! SOL! SOL!

Det är ju minilov så det kommer bli dålig uppdatering. Sov med Hanna igår till idag. Hon har redan dragit. Ska ut och lägga mig i solen. Jag hoppas ni inte ligger inne och slöar! Sofie

vad söt du e.. blablabla

Tjena !!

satte mig nyss för att kolla på sverigematchen när jag kom på att jag inte hade updaterat något så fgick o satte på datan. just for u. iallafall, kvällen var najs, vi kollade på Stuvsta mot huddinge, stuvsta vann med 6-1. sen drog jag o viktor hem, hade sällskap med anton o hans brorsa på vägen. skitkul, bara att dom höll på o sjunga massa bajenlåtar på vägen xd haha.. aja. nu är jag hemma iallafall. Imorgon klockan 10 träffar jag emelie och säger hejdå till henne eftersom hon drar till turkiet klockan 4 på eftermiddagen. Sen så drar jag hem o hjälper familjen här hemma lite o sen så  träffar jag jessica för hon sklle handla hårfärg och sen träffar jag förmodligen Axel tror jag. vi skulle kanske dra o bada men vi får ju se hur det blir med det :) Ska kanske träffa Linn annars.. haha oj det var många jag skulle träffa imorgon men jag updaterar mer när jag vet. nu ska jag släppa in katten.
puss

Jossan


Det här åt jag på stadsvandringen!

Jag och Frida delade på det här. Det var suuuper gott. Åt även kycklingsallad.

Långt inlägg men lite kort om kvällen igår och dagen idag!

Är tillbaka!! Har inte orkat bloggat. Eller har inte hunnit. Igår när Amanda drog så orkade jag inte blogga så mycekt och sen drog jag och kolla på träningen. Jogga lite emn det gjorde ganska onte så sluta nästa direkt. :( Efter träningen drog jag hem chilla, duscha och sen vid 9 gick jag och mötta upp Vicky, Hanna och Emelie. Vi trealla runt lite och sen träffa vi massa. Vid kvart i 11 drog vi oss vidare mot Vicky. Vi sov där. Dock fick inte Victor hänga med för sin mamma. Tråkigt menmen det kommer fler dagar. Soman halv 1 och imorse vakna jag och Hanna vid halv 10? Vi snacka lite och dom andra två vakna. Vi käka, gjorde oss i ordning och gick mot bussen. Vi drog till skärholmen.. Hitta inte så mycket. Ett par shorts (ÄNTLIGEN!!!!), en parfym och sen 2 par trosor. Awesome! När jag kom hem sola jag i kanske en halv timme. Orkade seriöst inte vara i solen mer. Hehe. Och nu är jag här. :D Sofie

om sanningen ska fram.

godmorgon.

vaknade upp av att mamma sa att klockan va tolv. suck, är  sjukt trött. ska iallafall snart dra o röra mig mot källbriink. orkar ju inte sitta inne hela dagen så det blir att dra o kolla på killarna när dom kör match. Drar dit med Linn, Jessica och kanske Elli ?? ;o ska ta o messa henne nu iallafall. Hoppas dagen blir bättre så kan jag kanske slänga in en outfit. men nu ska jag börja fixa mig.
puss

jossan


Jossan har bloggtorka !?

får DAMP. det går ju inte att visa statistiken på min data ;o herre.. skulle egentligen dra o badat men orkar helt enkelt inte så får sitta hemma ikväll o glo teve. det är ju också kul. eller inte.. har bloggtorka så skriver mer sen.
puss

Sofie - Svar på frågestund

Anooooonym om Frågestund!:
hei! frågot til sofie (eller är det den blonda av er?) här. kansche liiiite privata men svara bara om du vill
1. har du någon kille ?
2. vad gör du när du är helt ensam hemma ?
3. vem e din bff? :'D
4. har dy rökt, supit, snusat, tagit droger eller något någongång ?
NI ÄR JÄTTE SÖTA BÅDA TVÅ :')
1. Nej det har jag inte.
2. Ehm springer runt naken, sjungr m.m. Nej driver men inget speciellt, sitter vid datorn sjunger kankse lite högre än vanligt bara.
3. Bff? Hm.. vet inte. Har så många bra kompisar att jag inte vill välja någon.
4. Nepp.
Tack! :)

Anonym om Frågestund!:
Sofie - Vem är din bästa vän?
Sofie- Favortit färg?
1. Som sagt så har jag så många bra kompisar att jag inte väljer någon.
2. Ehm vet inte. Men typ svart, vit, blå. Roliga färger va?

Tråkigt med så lite frågor. Ni får fråga mer nästa gång ;)



Imorgon kanske jag..

Har inte bloggat på ett dygn. FÖRLÅT! Men har roat mig och varit emd Amanda. Har haft det super mysigt. Igår drog vi till långsjön och träffa några men bara en stund för sen drog vi hem. Hon drog hem för inte så länge sen. Träning i dag 17.15 Ska ner och kolla och även jogga runt planen. Får se hur mycket mit knä pallar men det går säkert skit bra. Nu ska jag kolla på tv och äta om en timme. Tidig middag när man har mycket att göra. Kram!! :)

PANIIIIK

Okejokej vänta lite.. Det går varken att visa kommentarer eller statistik. äre någon annan som har så ??? ;o omg, kommer inte kunna svara på frågestunden förens det här är fixat.

störd grabb.

Tjaa

Ligger o snackar i telefon med Filip Samuelsson. Störd kille ?? :p hahaha.. har ingenting att skriva om .. xd Han håller på att snacka om Farmville. Hahahha asså störd kille på riktigt. Han e lite flumsig.. ajaa men vi hörs sen, btw.. onödigt inlägg men är verkligen inte på humör-.-.
puss


Swedish Style

Tjooobba :d

Aschill dag egentligen, var lite grinig p.g.a en sak men det gick över. På matten blev vi arga på våran lärare eftersom han inte hade något fika till oss så jag o emelie fick femhundra vi gick ner och handla fika för :d hahahah.. skitkul !! vi köpte bara äckliga saker enligt Fredde ?!? :o jajja.. sitter iallafall ute o solar nu. ska sola två timmar, en timme på magen och en timme på rygg. det är ju skitbra ?!!? ahahahhaha ofta man delar upp det så men sån är jag så tidtagaruret är på. nu blire att göra lite latte och sen gå upp o sätta sig igen.
puss

btw.. glöm inte frågestunden som avslutas ikväll !!




Mobilbloggar

Hejhej alla. Är i stan nu och stadsvandrar. Går med Frida. As nice, vi är typ först och det e ju bra. Dock är det inte bra väder. Det regnar fast det är varmt. Nej nu ska jag fokusera på uppgifterna och vara social. Hörs hemma sen. Kramar Sofie! :)

Sista chansen!

Nu är det sista chansen! Se tall att fråga på. Vad som hels. Vad vill just du veta om oss? Frågestunden avslutas ikväll 20.00
http://litetuffare.blogg.se/2011/may/fragestund.html
http://litetuffare.blogg.se/2011/may/fragestund.html
http://litetuffare.blogg.se/2011/may/fragestund.html
Kom igen nu!!

Jag ska ta nya bilder till bloggen !!!!

Godmorgon Allihopa !!

Vaknade för ett tag sen och har nyss fixat mig. Idag efter skolan ska jag kanske träffa en person... eller så drar jag hem o solar, om det kommer någon sol men vi får ju hoppas på det bästa :) Aja, vad mer ?? Typ inge speciellt, sista skoldagen sen äre lov, hur sköönt ?? :)  Men ska käka frukost nu för min mage låter som ett åskmoln ^^

/ jossan


somsagt.. bildbrist.


Vill ha soool!!

Hel allesammans! Hur är det med er? Själv är jaghur trött som helst och kännde inte för att gå upp idag. Men måste man så måste man. 10 över 8 ska jag vara i centrum. Dags att snabba på lite. Vet inte om jag stannar i stan sen utan vi får se. Men nu ska jag platta mitt hår. KRAM!


RSS 2.0